Kesäkuun ostokset

Kesäkuussa alkoivat alet mutta ostokset olivat lähinnä muita kuin ale-juttuja. Kosmetiikka-alessa juttuni on aina ollut tarjouspöytien penkominen ja en tykkää nettialeshoppailusta, siitä puuttuu se sama fiilis. Tässä nyt ne ostokset, mitä en ole erikseen kuukauden aikana esitellyt.


Sokoksella oli -20% asiakasomistajapäivät ja oikeastaan tarvitsin kasvosuihkeen ja kaksifaasisen micelliveden. Sekä Lumene Lähde kasvosuihketta, että Lumenen kaksifaasista micellivettä olen käyttänyt aikaisemmin. Mukaan lähti myös Lumenen uusi Blur setting spray ja Cliniquen luomiväriduo sävyssä Like Mink. Lumene Lähde kosteuttava sy-geelin ostin Citymarketista kun kaikki jo olemassa olevat sy-voiteet tuntuivat liian keveiltä.



Citymarketin tarjouksesta Lumene Nordic Noir Deep Impact wp ripsiväri, Physicians Formula Butter Blush sävyssä Rosy Pink ja Lumene Invisible Illumination Instant glow UV primer sekä  P20 aurinkovoidetta. Lumenella tuntuu taas muuttuneen sarjat ja tuotteet niin, että tätäkään ripsiväriä ei enää nettisivuilta löydy. Ja suureksi harmikseni myös Harmonia-sarjan turvenaamiota ei enää näy. Butter Blush  ja UV-primer ovat uusia tuttavuuksia. P20 on paras vartalon aurinkosuoja mutta vaikken laita tätä edes kasvoille, jossain vaiheessa se alkaa maistua suussani. En ymmärrä.

Lue lisää: Aurinkovoiteista



Kicsistä ostin tarjouksesta pari sivellintä. Iso puuterisivellin on ihana mutta kabuki on ainakin nyt alkuun hiukan kova ja karvat tuntuvat tökkivän ihohuokosiin. Herbinan heleyttävän kasvokuorinnan ostin kun nyt aurinkorasvakaudella tuntuu, että kasvot kaipaavat kunnon kuorintaa. Normaalistihan en hirveästi välitä rakeellisista kuorinnoista mutta nyt tuntui siltä että se on tarpeen.

Lue lisää: Toukokuun ostokset

Ai että oli mukava päästä kirjoittamaan nyt koneella kännykän sijaan. Bloggerin hallinta vaan on niin paljon näppärämpää näin. Ja onneksi hiljalleen alkaa viilentyä, välillä alkoi jo olla liian kuuma olla sisätiloissa tai suorassa auringonpaahteessa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie