Summer Bucket Listin tarkastelu

Peruskoululaisilla on koulu jo alkanut ja uhkaavasti omakin sähköposti alkaa olla täynnä syksyyn liittyviä sähköposteja samalla kun syyskuun asioden to do lista vaan kasvaa. Eli kesä alkaa olla ohi, Luojan kiitos!



Ennen kuin alan suunnitella syksyn tavoitteita niin kurkataan kuinka huonosti kesäni vietin.

Kesän bucket list näytti siis tältä:

- pikkuserkun lakkiaiset (jos ei ole työvuoroa)
- serkun rippijuhlat (jos ei ole työvuoroa)
- juhannus kotona (jos ei ole työvuoroa), todennäköisesti kyllä pyydän juhannuksen töitä koska yleisesti ottaen inhoan juhannusta
- saada riittävästi unta yövuorojen jälkeen ilman, että taloyhtiön remppa tai ruohonleikkuu herättää
- kolme kirjatenttiä läpi
- gradun kirjallisuuskatsauksen aloitus
- pyykkikoneen nukkasihdin puhdistus

Ja mites kävi...

- pikkuserkun lakkiaiset missasin, koska olin kotona toipumasta akuutista salmonellainfektiosta. Se mistä salmonellan sain, on edelleen mysteeri. Viikonloppuun katosi melkein viisi kiloa elopainosta mutta se tuli hiljakseen takaisin iv-nesteytyksellä ja kiinteään ruokaan palaamisella.

-serkun rippijuhliin pääsin. Oli kivaa. Ajomatka pääkaupunkiseudulta Itä-Suomeen vanhempien kanssa ei edelleenkään ole kivaa.

-juhannuksen olin töissä. Piti listasta tarkistaa, koska muisti ei yllä enää sinne asti. Näköjään illassa aattona ja aamussa Juhannuspäivänä.

-unta on onneksi tullut harvinaisen hyvin vaikka parisenkymmentä yövuoroa on mahtunut kesään. Nurmikkoa on ajettu harvakseltaan ja lähinnä silloin kun en ole ollut kotona ja ilmeisesti kaikissa talon asunnoissa on nyt uudet kylppärit koska tänä kesänä ei ole remppamiehiä pahemmin näkynyt.

-kolme kirjatenttiä muuttuivat yhdeksi kun en jaksanutkaan muita. Eivät olleet pakollisia kursseja joten anti olla.

-gradun kirjallisuuskatsauksen sijaan kirjoitin kandin loppuun. Ihan riittävästi yhdelle kesälle.

-pyykkikoneen nukkasihti on edelleen putsaamatta, samoin pakastin on sulattamatta. Pyykkikoria en ole avannut koko kesänä kun olen työpäivien jälkeen heittänyt vaatteet suoraan koneeseen ja vapaapäivän aamuna pistänyt koneen päälle. Samoilla vaatteilla siis menty käytännössä koko kesä. Mitäpä sitä muuta on tarvinnut kun alusvaatteita (värjäytyneet jo työpuvusta), työtoppeja (virttyneitä ja värjäytyneitä, pakko pitää työpaidan alla kun kaula-aukko on napaan asti) ja farkut työmatkalle. Samoilla vaatteilla tai vielä virttyneemmillä voi sitten lötköillä kotona ne pyykkipäivät.

Uimapuvun puin yhdeksi tunniksi puistoon, paloin. Jäätelöä söin torilla muutaman kerran, kotona enemmän.

Että tämmönen kesä tänä vuonna.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie