Toukokuun loppuneet

Jäi monta purkinjämää odottamaan kesäkuun loppuneita kun viimeisen viikon sairasteli, eikä jaksanut pestä tukkaa saatikka meikata.


John Frieda Luxurious Volume shampoo oli ihan hyvä shampoo. Voisin ostaa uudestaankin. Ei mitään massiivista tuuheutta kyllä tuonut.
Schwarzkopf Gliss Hair Repair tuli varmaan jostain Boxista aikoinaan. Todella vahvan tuoksuinen hiussuihke, melkein kuin hajuvettä, hyväntuoksuinen kylläkin. Kesti kyllä todella pitkään saada pullo tyhjäksi. Tykkään kuitenkin enemmän sinisestä Schwarzkopfin suihkeesta.
Yves Rocher Marvelous Berries suihkugeelin käytin käsisaippuana, ihan ok. Ei tuoksunut oikein miltään.
Dermosil Spa & Sauna Body Smoother oli iholla vihreänä näkyvää geeliä. En huomannut mitään silottavaa vaikutusta tuubin käytön eli noin puolentoista viikon aikana. 


Essence quick & easy sponge nail polish remover  ja nail caring oil. Öljy oli kuivunut ja kynsilakanpoistoaineen tyyny hajoili niin pahasti että alkoi olla epämukava käyttää. Pitää napata uusi purkki poistoainetta, öljy ei ollut oikein näppärä tässä muodossa.
Real techniquesin sieni on vakkari, vaihdoin uuteen samanlaiseen.
Golgate Max Fresh myös vakkari. 


L´Occitane Ultra Rich Lip Balm oli ihan perushuulirasva mutta 4ml koko oli todella näppärä reissuissa. Huulirasvoja on loppuiäksi niin ei tarvitse ainakaan akuutisti ostaa ja voisin vähän nikotella hinnan kanssa.
Lumene Harmonia Vartalokuorinta oli Lushin suolakuorinnan jälkeen heti toiseksi paras mitä olen kokeillut. Pitää ostaa jossain vaiheessa iso purkki kunhan Lush loppuu. Käytän vartalokuorintoja harvakseltaan mutta silloin haluan sen olevan kunnon suolakuorinta kuten tämä tai Lush. Tässä tosin lisänä turvetta, joka hiukan lisää sotkuisuutta kylppärissä.
L´Occitane Verbena Shower Gel on yksi lempparituoksuistani. Iso purkki on tälläkin hetkellä kylppärissä.
Lumene Lähde 3-in-1 misellivesi on reissussa näppärä, muutoin suosin yksifaasista öljytöntä misellivettä. Pitää varmaan ostaa isompi pullo ja täytellä seuraavaan reissuun.
Dermosil Carbamide Heel Care Stick, taas yksi vakkari. Käytän tätä joka suihkun jälkeen ja muutaman kuukauden välein saan kevyesti rapsutella kuolleen kerroksen kantapäistä ja that´s it. Muuta ei kantapäät tarvia.


Yves Rocher Hydra Vegetal 24h Intense Hydrating Rich Cream oli vanha ja tylsä. Käytin pois.
Dermosil kuoriva yöseerumia on jo uusi pullo odottamassa. Etenkin töissä ollessa iho kaipaa tätä pysyäkseen siistinä. Ei välttämättä joka päivä, mutta muutaman kerran viikossa vähintään.
Lumene Valo hyaluronihappotiiviste. Moneskohan pullo lie menossa. Nyt ei enää näköjään riitä tämä häivyttämään yhtä tiettyä ryppyä ylähuulesta. Lienen tulossa vanhaksi. Pieni pullo on vielä odottamassa, sen jälkeen en tiedä ostanko tätä vai mitä tilalle.
Revolution 2% hyaluronihappo ei pienestä näytteestä johtuen ihmeitä tehnyt. Pullo vaan on maailman söpöin ja menee reissupulloksi seerumeille.
Lumene Arktis sy-voide on tähän mennessä paras löytämäni sy-voide. Käytän nyt kesällä muita pois mutta syksyllä pitää ostaa uusi. Riittävän paksu ja kosteuttava talven kuivattamalle iholle.


Avon super extend extreme ripsiväri löytyi varastojen pohjalta. Ei ollut toimiva, iso harja joka oli vähän hankala ja massa jolla tuli tikkuripset. Ei varmaan ole enää myynnissäkään.
Catrice Glam & Doll Boost oli hyvä ripsari, voisin ostaa uusiksi. Kohtuukokoinen harja hyvin pienillä harjasnystyillä ja sopivan kostea massa.
Essence You better work! oli ihan ok, mutta ei enää houkuttanut tarttumaan itseensä.


Essence #insta perfect nestemäinen highlighter, Nyx Born to glow ja Essence Glow menivät kaikki vartalovoidepurkkien uumeniin. Totesin, etten koskaan tule käyttämään näin paljoa nestemäisiä highlightereita kasvoille ja nyt kesällä pieni kimallus vartalovoiteessa on ihan kiva. Välillä saatan kyllä näyttää twilight-vampyyrilta auringossa kun pysyn yhtä valkoisena koko kesän ja lisäilen vain kimallusta. Kimaltaa sitten vähän vaatteetkin ja vähän joka paikka.
Dermosil Summer Dream SPF 20 oli pannuprojektin primer. Loppui nyt juuri ennen päiväyksen menoa. Käytin lähinnä paljaaltaan kasvoilla, ei ehkä paras primer meikin alle.


Lancome shaker sävyssä BEES-NESS GIRL loppui viimein. Ihan hyvä huuliöljy mutta kiva päästä eroonkin.
Essence Holo Wow! sävy ei ollut ehkä paras mutta meni satunnaisesti käytettynä.
Essence kiss the frog väriä vaihtava huulipuna katkesi lopussa. Tykkäsin yllättävän paljon tästä. Jemmoista löytyy toinen samaa sävyä ja muita vastaavia.

Isojen purkkien jämät odottavat sitten ensi kertaa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie