Pannuprojektin tila kesäkuussa


Vuosi ja sitä myöten pannuprojektikin on melkein puolessa välin. Kevät on ollut meikkaamisen kanssa hyvin laiskaa, joten huimia edistyksiä ei ole tullut. I heart makeupin luomiväripalettiin ei ole käytännössä koskettu. Aivan aavistus näkyy vain ruskeiden sävyjen pinnassa siveltimen jälkeä.


Kolme tuotetta loppui ja yhden declutteroin niin tilalle pitää jotain saada. Catricen luomivärikynä sävyssä Keep calm and love, Essencen winter? wonderful! huuliöljy sävyssä if kisses were snowflakes... ja Essence glossy stick radiant rose huulipunakynä saivat kaverikseen Essencen you better work primerin.


Luomivärikynässä on puuterimaista luomiväriä korkissa, pohja on tällä hetkellä noin 2 cm päässä reunasta ja ei mitään hajua kuinka paljon on jälkellä. Huuliöljyssä on varmaan yli puolet vielä ja huulipunakynä on melkein koskematon.


Highlighteriin ei ole koskettu.


Puuterin pannu näkyy vähän enemmän, muutoin ei muutosta puuterisissa tuotteissa.


YRn rajauskynä loppuu varmaan kesäkuun aikana. On kulunut viimekatsauksesta koko logon verran. Essencen kulmakynä on lyhentynyt noin sentin. YR eye primerista ei ilman lamppua näe sisusta, muutosta ei oikeastaan siinäkään.


Essencen into the snow glow on myös uusi lisäys projektiin kun edellinen suihke loppui. Aloitin aivan täydestä ja tämä vähenee tasaisen varmasti. Muissa ei mitään muutosta, en muista olenko käyttänyt kumpaakaan.


Hajuvettä olen suihkutellut vähän reilummin nyt kun töissä ei voi käyttää ja tulee pitkä kesätauko. Toki vapaapäivinä tulee käytettyä silloin tällöin ja yritän syksyllä olla tekstien alapuolella. Essencen hydra kynsiseerumi loppuu myöskin varmaan kesäkuun aikana, ainakin pitäisi käyttää niin paljon, että loppuu. Kynsilakkoja olen harvakseltaan käyttänyt, mutta ei näkyvää muutosta.

Varmaan heinä-elokuussa seuraavan kerran kurkkailen mitä on tapahtunut. Nyt on 5 tuotetta pannuprojektista loppunut ja kaikkea ei olekaan tarkoitus saada loppumaan, mutta olisi kiva jos 19 tuotetta vuoden aikana loppuisi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie