Aleostoksia

Piti heti alen alkuun olla haukkana matkassa. Se, mitä tarvitsin tuli ostettua jo mutta en uskalla luvata, että aivan kaikki ostokset olisivat vielä tässä.


Sokokselta lähti aika perinteiset ostokset. Batisten tuplapakkauksessa on Floral ja Tropical- tuoksut. Ziajan oliivikäsivoidetta tuplapakkaus ja Golgaten hammastahnatrio eivät varsinaisesti yllätä. Natura Siberican matkapakkaus sen sijaan on ensikosketus merkkiin. Pakkauksessa shampoo, hoitoaine, suihkugeeli ja vartaloemulsio.


Vartalovoide oli ihan ostoslistalla, tällä kertaa mukaan lähti Garnieria, L300 ja Niveaa. Kaikki näistä olivat itselleni uusia, samoin Treaclemoonin raspberry käsivoide ja Lumenen käsivoide.


Misellivettä LV ja Garnier, vanulappuja ja -puikkoja ja matkahammashoitosetti. Siinäpä oikeastaan kaikki mitä tarvitsin kesää ja syksyä ajatellen.


Lankoja ei todellakaan pitänyt ostaa. Nämä on kuitenkin ostettu suoraan ohjeisiin sopien ja ensimmäinen on jo työn alla.

Sain myös Zizzin tilauksen eilen. Tilauksen pääpaino oli farkuissa. Nykyfarkku on useimmiten niin ohutta, että vähintään yhdet farkut hajoavat talveen ja näitä kun sovittelin niin ihmettelen jos ei kahdet hajoa ensi talvena. Zizzin ale on virallisesti vasta alkamassa. Palailen vaateostoksiin jos saan jonkun ottamaan kuvia.

Millä suunnitelmalla kesäaleen?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie