Ei oo mun juttu

Meitä on moneen lähtöön, onneksi ja kaikki monelle sopivat jutut ei vaan kolahda kaikille. Listasin muutaman jutun jotka eivät itselle ole ainakaan vielä kolahtaneet. Mahtavuutta on sekin, että mieli voi jossain vaiheessa muuttua.

- Curly girl; Oma tukkani on selkeästi luonnonkihara, pienenä se oli valkoinen pilvi. Päänahkani on kuitenkin aina ollut hankala, yleensä kuiva ja kutiseva ja se ei kestä kovin pitkiä pesuvälejä. Jos päästän tukkani aivan valloilleen kiharan kanssa, en saa sitä mitenkään järkevästi kiinni ja työnutturan teosta tulee ihan mahdoton urakka. Suurin syy siihen, että en ole curly girliin lähtenyt, on kuitenkin laiskuus ja se, että olen tyytyväinen tukkaani tälläisenä kuin se nyt on. Paljon kosteutusta vaativana luonnonkiharana oikealla tyroksiiniannoksella, jolloin se myös pysyy päässä.



- Tinder;  Olen nyt pariin kertaan ladannut Tinderin ja koen koko sovelluksen ahdistavana. Ahdistun jos en saa matcheja ja ahdistun jos saan matcheja. Ei vain ole minun juttuni.

- Spotify; En ole vieläkään hankkinut Spotifyita, koska puhelimeni akku ei kestä enää lisäsovelluksia ja kuuntelen koko ajan Bookbeatia. Jos haluan kuunnella musiikkia (eli oikeastaan vain Helsinkiin junalla mennessä) käytän edelleen 10 vuotta vanhaa mp3-soitintani.

- Snapchat, En vaan ymmärrä.

 - Tehtävien tekeminen etuajassa; Timantit syntyvät paineen alla ja parasta tuotantoa tulee sunnuntaiaamuisin ennen aamupalaa. Varmaan jokainen haluaisi olla ihminen, joka on tehnyt tehtävät ajoissa ja voi ottaa chillisti palautuspäivänä mutta kouluhommien suhteen tämä ei tule koskaan kohdallani toteutumaan.

- Pienten yksityiskohtien viilaaminen; En jaksa vaivautua. Kandissakin opettaja joutui korjaamaan kummallisia lauseita ihan koska en ollut jaksanut lukea kunnolla läpi mitä tuotin. Tämä on sinällään jännä asia, että esimerkiksi tapahtumaa järjestäessä tai pakatessa, varmistan että mukana on aivan kaikki pienet asiat mitä tarvita voi varasukkahousuja ja rakkolaastareita myöten. Olen aina se, jonka laukusta löytyy lääke mihin tahansa vaivaan, mutta siivous, koulutehtävä, taulujen ripustus ym. niin suurin piirtein sinne päin on paljon enemmän tyyliäni. Blogitekstitkin aina vain räkäisin ulos ja kuvat on otettu miten sattuu ja sen vuoksi useimmissa kuvissa minulla on huulipunaa hampaissa.

- Juhannus; en tykkää juhannuksesta. Ei ole kavereita, joiden kanssa sitä viettäisin joten olen taas perinteisesti töissä. Ehkä hiukan ongelmakierre, mutta kun on kaikki juhannukset aikuisena ollut töissä niin sama jatkaa.

- Festarit; Festarit on ihan ok, mutta en jaksa/ymmärrä sitä kun koko kesän somefiidit on täynnä festareita. Tykkään ehkä muutenkin enemmän konserteista joissa voi istua ja joiden jälkeen voi mennä kotiin/hotelliin nukkumaan ilman, että kaikki kamat on märkiä. Työstä johtuen en ole uskaltanut ostaa lippuja festareille kymmeneen vuoteen, eikä kyllä ole kaveriakaan jonka kanssa lähteä. Nykyään tuntuu, että joka festareilla on samat suomalaisartistit, joten ei senkään puoleen kiinnosta.

Oliko ihan kummallisia ajatuksia vai pystyitkö samaistumaan johonkin kohtaan.

Kommentit

  1. Samaistun vahvasti tohon juhannukseen sekä festareihin. 🙈 En tykkää ihmismassoista ja arvostan sisävessaa, suihkua ja oikeeta sänkyä ihan liikaa. Juhannus nyt vaan tuntuu turhalta, ehkä jos menisi mökille tai festareille, asis olis eri. 💁🏼‍♀️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie