Kesäkuun loppuneet


Kesäkuun loppuneet ei meinannut mahtua keräyspussina toimivaan Ikean isoimpaan "minigrippiin", oli niin paljon isoja pulloja matkassa tällä kertaa.

Garnier Respons Dry Oil, ei oikein mitään sanottavaa.
Embryolisse misellivesi oli vähän mummotuoksuinen mutta muuten ihan hyvä misellivesi. Poisti kevyen meikin mutta käytin enimmäkseen aamuisin.
Dermosil Salvia keittiökäsivoidetta käytin kyllä ihan työpöytäkäsivoiteena. Aavistuksen paksu toistuvaan käsien rasvaukseen pitkin päivää.
Palmolive Vanilla Pleasure Body Butter Washin käytin käsisaippuana. En tykkää näistä body buttereista suihkugeelinä kun on niin paksua mömmöä.


Dermosil original body lotioniin lisäsin voidemaisen highlighterin ja käytin kimaltavana vartalovoiteena. Voiteessa ei mitään erikoista, sopivan ohut kesään.
L´Occitane Verbena suihkugeeli on ihana, mutta ei ihan sitä hintaluokkaa mitä raaskisin ostaa jatkuvasti.
Yves Rocher Red Apple suihkugeeli oli myös käsisaippuana. Toukokuun lopussa sairastuminen pakotti tehostamaan käsihygieniaa ja saippuaa kului pirun paljon. Huomaa kyllä käsien kuivasta ihosta.
Lumene Lähde Shower Cream on ihan hyvä mutta vähän mitäänsanomaton. Lumenen hinnoilla harkitsen kyllä pitkään ostanko tätä vai jotain muuta suihkuvoidetta seuraavan kerran kun olen hankkimassa. Iho kyllä tykkää enemmän suihkuvoiteesta kuin suihkugeelistä.


Klippoteket Argan Oil öljyspray on talviajan vakkari, nyt käytössä toinen vakkari eli Schwarzkopfin vesimäinen sininen spray. Vuorottelen näitä kahta.
John Frieda Volume hoitoaine oli ihan hyvä tukalleni. Voisin ostaa joskus uudestaankin mutta nyt ei tarvitse shampoota tai hoitoainetta.
Ziaja oliivikäsivoide oli todella hyvä, purkki vaan ärsytti kun sinne jäi hirveästi voidetta vaikka kuinka yritti tyhjentää. Ostin jo lisää.
Madara SOS kosteuttavan naamion käytin yövoiteena että sain sen loppumaan. Tämä jäi kasvoille punaisena kerroksena mikä ärsytti. Värin takia en osta uudestaan. En oikeastaan huomannut eroa halvempiin yövoiteisiin tai kosteuttaviin naamioihin.


Batiste Cherry minikuivashampoossa jopa vähän aistin kirsikan tuoksua. Yleensähän en näistä erota tuoksuja ja kaikki toimivat yhtä hyvin.
Dermosil Sensitive dödö on vakkari. Ainoa tähän mennessä löytämäni allergisoimaton dödö.
Garnier Sport aurinkorasva oli ihan toimimaton. Jäi valkeana kerroksena iholle ja mikään ei auttanut sitä imeytymään. En saanut ihan loppuun asti.
Dermosil puolukka shampoo ja hoitoaine olivat ihan ok. En osta täysikokoisia kun tuoksu oli näissä parasta. Pesuteho ja kosteutus keskitasoa.


Pierrot minihammastahnoja on vielä pienempinä jemmassa ja yksi tämän kokoinen. Ihan hyvä ja edullinen matkahammastahna.
Essence Hydra nail Care serum oli pannuprojektissa. Sain vihdoin loppumaan. En tiedä miten paljon tästä oli hyötyä mutta loiskin menemään.
Lumene Intense hydration 24h moisturizer tuntui aikalailla perusvoiteelta. Taitaa olla toinen purkki tätä jemmassa.
Lumene Lähde seerumi oli hyvä seerumi. Olen käyttänyt tätä aikaisemminkin. Nyt ei ole enää jemmassa, varmaan jossain vaiheessa alesta sitten ostan taas.
YR silmänrajauskynä oli myös pannuprojektissa ja sain sen loppuun. Kimalteleva nudekynä toimi lähinnä alarajauksessa. Pitää katsoa pannuprojektiin joku tämän tilalle.

Täysi pussillinen on aina mukava asia, yleensä se vaan tarkoittaa seuraavan kuun saldon olevan pienempi mutta pitää pinnistellä, että tulisi käytettyä noita purkkeja pois.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie