Aikavääristymiä

Katsoin Disneyn Pientä merenneitoa yövuorojen välillä ja olin yllättynyt miten lyhyt se ajalliselta kestoltaan olikaan. Kun tapahtumat suunnilleen muistaa, niin sitä kuvitteli elokuvan kestävän paljon kauemmin. Ajan kulku on muutenkin ihan kummallinen, koko alkuvuosi vaan hujahti ja silti kahdeksan tunnin työvuoro voi tuntua ikuisuudelta.



Lomassa pahinta on (jos siis olisi lomaa) se, että jo alkupuolella tai viimestään puolessa välissä alkaa iskeä se paniikki, että apua tämä loma loppuu. Nyt sain itseni kiinni ajattelemasta, että apua kesä on kohta ohi. Suunnittelemme töissä yövuoroja ja toiveita ja elokuun puolenvälin yli ja se ehkä hämää ajattelua. Ollaan kuitenkin vasta kesäkuun puolessa välissä ja aikaa syksyyn (eli syyskuun ja opintojen alkuun) on kuitenkin kaksi ja puoli kuukautta eli noin 75 päivää tai 1800 tuntia. Töitä tästä on kuitenkin vain noin 425 tuntia. Eli kesää rittää ihan hyvin.

Nukun noista 1800 tunnista noin 600 tuntia, joten pitäisi keksiä jotain hauskaa tai järkevää tekemistä noin 800 tunniksi. Ideoita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie