24 in 24 katsaus 1

Vuoden "pannuprojekti" on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Aloituksen voit kurkata täältä. Pari tuotetta on jo loppunut ja osa on kulunut hyvin. Jokunen on kyllä vielä koskematta kutne tuo Catricen kuorinta.

Cutrinin shampoo loppui, hoitoaine on vajunut kivasti ja tiivistetty suihkugeelikin on jo melkein puolillaan.

Tämä kasvovesiä ja tuoksun ja huulikuorinnan setti on varmaan kynsilakkojen ohessa se vaikein, mutta on niissäkin pientä edistymistä havaittavissa.


Aurinkovoidetta en ole vielä korkannut kun on ollut niin harmaata ja olen ollut lähinnä sisällä. Käsivoiteen sain loppumaan ja seerumissa ja käsivoiteessa on ollut ihan kohtalaista kulutusta.


Primeria en ole vielä aloittanutkaan kun oli toinen vastaavanlainen käytössä. Meikkivoidetta käytin alkuvuoden oikein tehokkaasti ja siinä on jo kivasti kulumaa näkyvissä mutta nyt en ole pariin viikkoon paljoa meikkaillut. Kasvoseerumi ja sy-voide kuluvat hienosti.

 
 Silmämeikkiä en ole käyttänyt koko vuonna kuin ehkä kahdesti eli luomiväri ei ole kulunut. Arkena jos meikkaan niin meikkaan kivi/meikkipuuterilla eli irtopuuteriakin kuluu hitaasti.

 
 Catricen highlighterista ei oikein kuvista erota monttua mutta sellainen on syntymässä hiljalleen. Essencen poskipuna on kulunut ihanasti ja pannua tulee koko ajan enemmän näkyviin.
 

 +2 lisätuotteet ovat edelleen avaamattomia kun niiden edeltäjät ovat edelleenkin käytössä.

Katsellaan taas parin kuukauden päästä mitä on tapahtunut.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie