Loppuneet ja roskiin menevät 6/2023

 Nyt on niukalti loppuneita ja sitten muutama muutoin roskiin menevä tuote.

Rituals... The Ritual of Sakura blossoming hand wash täyttöpussista on vielä aavistus pullossa mutta en halua säilyttää avointa saippuaista roskaa pidempään kuin pakko. Kiva käsisaippua edelleen. Käytin jo siis aikaisemmin pullollisen. Täyttöpakkaus on saman kokoinen kuin alkuperäinen pullo, mutta oli vaikeuksia saada pussin sisältö pulloon kun ainahan siellä pohjalla on hiukan ja toisaalta pussista pulloon kaataessa saippuassa oli ilmakuplia seassa. Mieluummin ottaisin täyttöpussit korkillisina, jotta niistä voisi täyttää pienemmissä erissä.

The Body Shop Refreshing Passionfruit gel body scrub otti keuhkoihin, sen verran kirpeä/mentolinen tuoksu tässä kuorinnassa on. Geelimäinen kuorinta oli ok, mutta tykkään enemmän sokeri/suolakuorinnoista.

TBS Wild Pine shower gel oli hyvin metsäinen ja miehinen tuoksu. Ei siis noussut lempparikseni tuoksunsa puolesta mutta muuten mukavan tuntuinen suihkugeeli kuten Body Shopin suihkugeelit yleensä ovat. 

Lumene Blur pitkäkestoinen meikinkiinnityssuihke on liian alkoholipitoinen, että tykkäisin tästä. Alkoholin haistaa ja tuntee selvästi. 

Dermosil Skin Solutions Wake Up Mist oli ihan ok kasvosuihke. Ei kovin vahvoja tunteita herättänyt.

Revolution Rose Gold Ingot Highlighter oli jäänyt vähälle käytölle kun oli turhan tumma mulle ja nyt kun heilautin sitä, irtosi koko kakku pannusta irti. Eli joutaa mennä.

Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri on jo vakkari, tosin tämä sävy 0 on vähän liian vaalea. Ykkönen on parempi sävy mulle.

2in1 Käsivoide & Huulivoide peppermint löytyi Tokmannilta ja ihan ok mutta ainahan näissä 2in1 tuotteissa toinen loppuu ensin ja sitten olet jumissa sen toisen kanssa. Eli tällä kertaa käsivoide loppui ensin.

Lumene Ajaton yöeliksiiri oli ihan kivan tuntuinen tuote mutta en nyt toki näin nuorena eroa rypyissä nähnyt. Mutta kuiva iho tykkäsi kyllä muuten öljyisestä seerumista.

Isadora perfect moisture lipstick 204 cashmere pink ei kyllä mielestäni ole pinkki vaan nude mutta jokainen tietysti näkee vähän eri tavalla. Minikokoinen huulipuna tuli käytettyä lähinnä kiiltojen alla ja loppu sitten katkesikin irti enkä alkanut enää pakkaamaan uudelleen.

Catrice Lash:Changer oli muuten kiva ripsari mutta ihan liikaa siitä oli päivän mittaan alaluomella. 

Catrice volumizing lip balm 020 Delight-Full Lips tuntui huulilla inhottavalta mentolin takia ja oli sävynäkin liian vaaleana. 

Essence true glow ph reacting lip balm katkesi heti alkuun eikä ollut niin nätti ja kiva, että olisin jaksanut säätää. 

Catrice Pure Volume -ripsiväri pitäisi olla vedenkestävä mutta silti sai alaluomilta putsata monta kertaa päivässä. 

Lumene Stay Volumesta puuttui se volyymi ja vaikka annoin massan kuivahtaa pari viikkoa, ei tulos parantunut. Eli tämäkin roskiin ennen loppumista.

Korona/etätyöaikana olen vähentänyt ripsarin käyttöä todella paljon ja nyt kun olisin uudelleen käyttämässä, olen todella nirso ripsarien suhteen. Käyn nyt ensin omat jemmat läpi ja jos ei löydy tarpeisiini sopivaa, niin lähden sitten ostoksille. 

Mutta saa jo suositella ripsaria, joka pysyisi mutta jonka saisi poiskin ja jolla saisi näkyvät ripset ilman hirveää säätöä. Nyt olen tykännyt Clarinsin Perfect Mascara 4D:stä mutta se löytyy alaluomilta turhan usein. Toki siitä on olemassa myös se vedenkestävä versio sitten mitä testata jos ei edullisempaa hyvää löydy.

Kommentit

  1. Maybelline sky high toimii mulla. Vedenkestävänä tykkään enemmän ja lähteekin kivasti öljypohjaisella putsarilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota on kyllä somessa moni kehunut. Kunhan saan omat jemmat testattua niin pitää harkita sky high:n ostamista.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie