Kaikki kasvopalettini 2023

Kasvopaletit on kivoja reissussa mutta kotona tartun niihin harvemmin. Ja vaikka työreissuja on kohtuu paljon niin ihan näin paljoa en kyllä kasvopaletteja tarvitsisi.

Kaikkein vähimmälle käytölle jäävät highlighter-bronzer/contour-duot kun harvemmin tuota bronzer puolta reissussa käytän. Osassa paleteista on luomivärejäkin mukana ja esimerkiksi nämä essencen pienet vanhat paletit ovat kyllä juuri sopivan kokoisia reissuun mutta sitten poskipunan sävyt eivät ole ehkä lemppareitani.

Nämä isommat eli Isadoran ja Benefitin ja Catricen on jo sitten turhan isoja matkoille mukaan kun jalan vedän matkalaukkua liikenteessä. Mutta ei nämä toisaalta kivasti istu meikkauspöydällekään tai kylppäriin mihin meikkaaminen on viime aikoina siirtynyt.

 
Isoja, pelkkiä highlightereita sisältäviä paletteja löytyy kyllä muitakin.

 
Ja kaikkein ison ja hankalin on tuo bh cosmeticsin Carli Bybel deluxe edition, joka on järkyn iso ja hankala säilyteltävä. The Manizer sistersistä olen tykännyt matkapalettina, vaikka melkein pärjäisin Mary-Loulla.

 
Tämän kevään hankinnoistakin löytyy 4 palettia, eli Catricen glow-paletit, jotka on esitelty jo täällä ja sitten viidakkokirjapaletit, joihin vielä palataan.
 
 
 
 Kuten joka kategoriassa, niin aina unohtuu jotain ensimmäisellä kuvauskerralla ja tällä kertaa Revolutionin poskipunapaletit löytyivät luomiväripalettien seasta.
 
 
 
 Sitten muistin Lumenen trion, joka on matkapussukassa.
 
 
Ja vielä Catricen limited edition -kasvopaletin löysin jemmoista. 

Elikäs on näitä muutama kertynyt.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie