Huhtikuun opinnot ja valmistuminen

 Huhtikuussa sain vihdoin Diakista YAMK-paperit ulos. Tai paperit ja paperit kun todistus on nykyään pelkästään sähköinen.

Ei kovin juhlava fiilis kun kesken työpäivän vaan lataa todistuksen itselleen. Muutenkin valmistuminen oli vähän hassua kun kaikki oli valmista jo niin kauan sitten, mutta Diak myöntää todistuksia vain kerran kuussa.

Se, että valmistuin, ei tosiaankaan tarkoita sitä, että opiskeluja ei olisi ollut. Meneillään on muutama maksuton avoimen kurssi ja aloitin media-alan ammattitutkinnon tekemisen Riveriassa. Tämäkin on etänä tehtävä tutkinto, tällä kertaa oppisopimuksella tehtävä ja ensimmäisenä opettelimme vektorigrafiikkaa ja logojen tekoa Adobe Illustratorilla.

Kielten kertailu on jatkunut Harry Potterilla ja Duolingolla ja sekä ruotsi, että italia alkavat taas tuntua hiukan tutummilta. 

Vappua vietin hyvin rauhallisesti mutta kiskoin kyllä vielä piknikille haalarit jalkaan. Nyt toukokuussa alkaa sitten ammatillisen opettajan opinnot, joten kalenteri on nyt tavallaan nurin päin kun yleensä odotetaan lukukauden loppua niin nyt vasta alkaa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie