Kaikki kulmatuotteeni 2023

 Ja kuten oikeastaan kaikki kosmetiikkakokoelmakatsaukset, aloitan pahoittelemalla, että ainakin yksi tuote puuttuu 😆 Tällä kertaa yksi kulmageeleistä, eli Lumenen joulukalenterista tullut, majailee "pannuprojektin" purkissa eikä muistunut kuviin.

Kyniä on montaa sävyä ja mallia. On printeistä kynää, tussimaisempaa ja vahamaisempaa. Yleisimmin tartun ihan perinteiseen kynään vaikka mieluiten värjään kulmat kestovärillä ja heitän vain geeliä. Mutta kun aina ei ehdi värjäämään ja haalistuneita kulmia tarvitsee paikkailla.

Yksi kynäkin vielä eksyi geelien joukkoon mutta geeleistä käytän mieluiten tuubissa olevia ja harjalla varustettuja. Pomadetyyppisiin ei tule usein tartuttua. Eikä kyllä tuohon oikeassa takanurkassa olevaan Catricen 48h geeliin, jossa on harjan sijaan huulikiiltoapplikaattori. Arjessa suosin aika kevyttä pitoa, esimerkiksi noita Catricen Clean ID (vasemmalla) geelejä.

Värjättyjen kulmien kanssa tykkään myös värittömistä tuotteista, mutta mieluiten läpinäkymättömässä tuubissa, koska nuo kirkkaat näyttää tosi törkyisiltä parin käyttökerran jälkeen. Catricen superglue on kirjaimellisesti kuin liimaa ja jos liikaa laittaa, jää kulmiin valkoista. Samoin essencen brow wax peniä ei pidä liikaa laittaa, ettei tule harmahtavia kulmia.

Millaisia kulmatuotteita suosit?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie