Loppuneet 7/2023

 Loppukevät on ollut todella kuivan ihon aikaa, minkä huomaa etenkin loppuneiden käsivoiteiden määrässä.

Dermosil Karbamidi-jalkavoide on suosikkini ja nyt huomaa taas heti kun olen pari viikkoa käytellyt muita voiteita pois, että tähän on palattava. Onneksi kaapista löytyy siis lisää. 

The Body Shop Lemon protecting hand & body lotionin käytin vartalolla. Ihanan tuoksuinen ja imeytyy nopeasti mutta vähän turhan kallista että täydellä hintaa viitsin ostaa kun kulutus on niin kova.

Ziaja Lemon cake hand moisturizing delicious care ei ole yhtä ihanan sitruunan tuoksuinen mutta toimi ihan hyvin tietokoneen vierusvoiteena. Eli imeytyi nopeasti ja vei kuivuuden tunteen pois. 

essence villains Ursula tuoksui melko vahvasti laventelille mutta käyttelin samoin tietokoneen vierellä pois. Pesen käsiä ja tiskailen pitkin päivää sen verran monta kertaa, etten päivän aikaisista käsivoiteiden tehosta niin välitä, tuntuma on tärkein.

L´Occitane Shea Hand Cream on myöskin aika vakio yöpöydälläni. Nyt siellä on pienempi tuubi ja viimeistään syksyksi pitää ostaa sitten lisää tätä vakioyökäsivoidetta.

Dermosil suolashampoo on tehnyt hyvää päänahalle kerran viikossa käytettynä. Mielummin käytän tätä suolashampoota kuin jotain kuorivaa shampoota, josta ei tahdo saada niitä kuorivia partikkeleita sitten pois. Toki sen verran kovaa pesee, että vaatii hiusnaamion tai kunnon hoitoaineen kaverikseen.

Dermosil sensitive roll-on on myöskin vakkari. Ainoa dödö jota voin käyttää usempana päivänä putkeen ilman ihoärsytystä. Nyt tosin on testissä myös toinen, joten katsotaan onko saanut haastajan.

Dermosil yönaamio silmänympärysiholle on mielestäni vain paksu sy-voide ja käytin talvella joka päivä. Jemmoissa on kuitenkin muitakin paksuja sy-voiteita, joten ei nyt tarvetta tilata lisää.

TBS skin defence multi-protection lotion SPF 50+ teki ainakin yhden primerin kanssa valkoista kerrosta kasvoille siinä vaiheessa kun primerin lisäsi. Tykkään tästä mutta tykkään aavistuksen enemmän Clarinsin voiteesta ja nyt ostin Acolta superohuen tuntuisen SPF 50-voiteen testiin myös. Ihana kun nämä isojen suojakerrointen voiteet vaan ohenee ja ohenee.

Catrice Multipurpose oilin käytin kasvoilla. Tykkäsin tämän sarjan tuoksusta mutta tässä öljyssä se oli tosi mieto.

Lumene Valo sarjasta loppuikin monta pikkupurkkia. Kirkastavasta hoitovedestä tykkään, olen joskus käyttänyt sheet maskin nesteenä ja sitten ihan suoraan kasvoillekin kuureina kun iho tuntuu tukkoiselta. Kunhan kesän aikana saan käyteltyä vahvemmin kuorivia tuotteita pois niin ensi talveksi voisi taas tätä hankkia.
 
Heleyttävä & kuoriva puhdistusgeeli menee mulla hukkaan. En tykkää tästä osana puhdistusta ja sitten taas kuorintana liian kevyt. 

Kirkastavassa yöseerumissa on aivan ihana tuoksu eikä koostumuskaan mikään vastenmielinen ole. Kuitenkin oma ihoni kaipaa enemmän kosteutusta kuin kirkastusta tai kuorintaa, joten tuskin tulen ostamaan täysikokoista seerumia. 

Catrice HD Active performanze freezing spray on lempparini markettien edullisista meikinkiinnityssuihkeista. Pumppu toimi, suihke toimi, ei tunnu alkoholiselta eikä kummoisesti muutenkaan miltään kunhan kasvoille kuivahtaa.

Essence HELLO, GOOD STUFF! Happy Bliss Face Spray oli kivan tuoksuinen freesaava suihke, jota käytin pääasiassa aamuisin muiden tuotteiden alla. 

Oliko tuttuja tuotteita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie