Kaikki meikkivoiteeni 2023

 Tämä postaus on kyllä nyt sitten ihan järkyttävä. Eli äidin ja tavarasta ahdistuvien kannattaa jättää tähän. Näitä meikkivoiteita on nimittäin tuhottomasti.


Pelkästään erilaisia sävytettyjä päivävoiteita, BB-voiteita ja vastaavia riittäisi varmaan loppuiäkseni. Toki eivät siihen saakka toivon mukana säily ja karsintaa onkin tehtävä kunhan ehtisi rauhassa testailla. Aika paljon essenceä ja Catricea, mutta myös L´Orealia, Dermosiliä ja Cliniqueta.


Erilaisia purkkeja ja tuubeja löytyy essencen ja Catrcen lisäksi Revolutionilta ja Lumenelta. Lempparini on tuo Lumene Natural Glow.


Ja lisää vaan samoja merkkejä. Myös meikkivoiteet pitäisi käydä kunnolla läpi, että mitkä toimivat omalla iholla ja ihonsävyllä.


Puikkomeikkivoiteitakin on kaksi, Revolutionin ja Dermosilin. Ja sitten älysin, että vilautin uutta Catricen meikkivoidetta täällä.  Ja sitä siis ei ole laskettu mukaan, ei myöskään matkapussukassa olevaa Lumenen Fresh skin tintiä, jota on joulukalenterista aikaisemmin tullut pieni purkki. 

Mutta edelleen se täydellinen tuote on etsinnässä. Haluaisin sävyä mutta kevyen koostumuksen eikä tarvitse olla täyspeittävyyttä, huoleton levittää ilman hirveitä kasvojen ja kaulan sävyeroa ja mielellään uv-suoja. Nyt aktiivisimmin käytössä oleva Clinique on muuten hyvä, mutta vaaleinkin sävy on aavistuksen tumma ja kaulalla on vaikeuksia häivytellä. Tai sitten pitää käyttää niin pieniä määriä, että uv-suojasta ei ole mitään hyötyä ja purkki ei tyhjene ikinä. 

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie