Alkuvuoden pannut

Alkuvuodesta on loppunut paljon tuotteita, mutta pannuja on aika nihkeästi näkynyt. Toki kun tekee lähinnä yhden sävyn silmämeikkejä ja poskipunat ja highlighterit ei tunnetusti koskaan kulu niin ei mikään ihmekään. Muutama kuitenkin.


Essence Skin Lovin´ Sensitive mineral powder mukavan tuntuinen meikkipuuteri. Ei toki mikään varsinainen mineraalipuuteri tai -pohja, koska kaikkea muutakin on INCIssä mutta blurraa ja peittää mielestäni sopivasti. 01 translucent ei siis mielestäni ole kyllä translucent vaan vaalean beige. Tämän käyttää ihan mielellään loppuunkin asti.


Catrice 5 in a box mini eyeshadow palette 040 Modern Smokey Look paletista sain pannun näkyviin ensimmäisestä, kullan/shampanjan sävyisestä shimmersävystä. Kaksi viereistä mattasävyä ovat myös ihan käyttiksiä mutta sininen shimmer ja tummanharmaa ovat kyllä itselleni tosi tummia eikä tule silmämeikeissä paljoa käytettyä.


 Isadora Eye Color Bar 61 Smoky Mauves paletista toisena oleva harmaanbeige mattasävy on kyllä täydellinen yhdenvärin varjostussävy. Kuva valehtelee ja näissä on oikeasti harmaampi pohjasävy eikä noin punertava kuin kuvassa. Kaikkein vaalein sävy on jo vähän turhan hohtava ja tummat ovat jo sitten aika tummia. 

Jännä nähdä miten kesäkaudella saa pannuja näkyviin. Meikkausinto kun on täysin säistä kiinni, liian kuumalla ei jaksa meikata ja kovalla sateellakaan ei viitsi.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie