Kaikki puuterini 2023

 Tää jemmojen kuvaaminen on ihan mahdotonta kun tuntuu joka kategoriassa jäävän joku tuote piiloon ja löydän sen sitten kuvien ottamisen jälkeen. Mutta kokoelmasta puuterit tänään luvassa.

Puutereissa näkyy samoja merkkejä kuin meikkivoiteissakin eli Lumenea, Catricea ja essenceä. Pari hohtavampaakin on mukana, toisaalta myös Lumenen CC ja irtopuuteri vaikka yleensä meikkipuuteri on se mihin tartun. Irtopuuteria käytän lähinnä juhlissa kun haluan erityisen kestävän meikin. Sinällään en niin välitä onko irto- vai kivipuuteri mutta kivipuuteri on mielestäni nopeampi.

Essencen joulukalenterista tullut puuteri on kasvoilla melko valkoinen, samoin kuin Catricen valkoinen puuteri. Sen itseasiassa jo poistinkin kuvaamisen ja kirjoittamisen välillä, koska muut ovat parempia. Lumenen Longwear Blur löytyy vanhassa mallissa kahdessa sävyssä ja uudessakin yhdestä. En ole uutta vielä testannut, että onko sävyt samat. Toivon mukaan on.

Uusimpia ovat Catricen tämän kevään uutuudet eli invisible matte -irtopuuteri ja HD matte -meikkipuuteri mistä otin pari sävyä testiin.

Nyt kirjoittaessa älysin, että kuvista puuttuu muuten ainakin kaksi puuteria. Catricen Clean ID Mineral matt -puuteri sävyssä 010 natural sand ja täällä paljastuneissa pannuissa esitelty Essence Skin Lovin´ Sensitive mineral powder.
 
Tässä sen näkee kun kosmetiikkaa on eri postauksia varten eri läjissä, käytössä kylppärissä ja meikkipöydällä, reissupussissa ja siellä täällä. On välillä hiukan vaikea muistaa ihan joka purkkia. 
 
Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie