Loppuneet 5/2023

 Kun ei muuta jaksa kirjoittaa niin onneksi on taas loppuneita korissa. Aiheita on kyllä suunnitteilla vaikka mitä mutta en vaan ole saanut aikaiseksi alkaa kirjoittaa eli katsotaan mitä korista löytyy tällä kertaa.

Rituals... Ritual of Sakura blossoming hand wash on miedon, herkän kirsikankukan tuoksuinen käsisaippua. Setistä on vielä täyttöpussi ja käsivoide jäljellä. Onhan tämä arjen luksusta ja joululahjaksi itselleni ostin mutta ei nyt ihan normaaliarjessa tule ostettua lisää.

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water on Garnierin perusmisellivesi, jolla aamuputsaus tulee näppärästi tehtyä. Moneskohan pullo lieneekää. Iso ja edullinen pullo. Nyt otin kokeiluun sitä kuivemman ihon versiota.

Nivea Naturally good organic rice Body Lotionista tykkäsin. Tavallaan vähän tylsä mutta toisaalta sopivan ohutta, nopeasti imeytyvää eikä kosteuttamistehossakaan ole valitettavaa. Hajusteeton, eikä liikaa tuoksunut Nivealta. Pakkausmuovia on vähennetty ja pullosta saa kivasti puristeltua loppuja ulos.

Lavera hydro sensation Face Mist sai oikeastaan tajuamaan miten kasvoveden saa/kannattaa lisätä osaksi kosteutusta. Nyt käyttelen muita suihkeita mutta varmaan jossain vaiheessa tulee ostettua lisää. 

Essence Evil Queen käsivoide ei hirveästi kosteuttanut mutta INCIn alussa on manteliöljyä ja glyseriinia veden perässä, ja tämä oli ihan hyvä niinä kotipäivinä kun tiskasin tai siivoilin ja kädet kastuivat usein. Tykkään siis voidella kädet käytännössä, joka kerta kun kastelen ne. 

Clarins Lip Comfort Oil Glam Honey oli paksu, glitterinen huuliöjy. Tykkäsin ja nyt ei taida olla yhtään tavallista Lip Comfort Oilia enää jemmassa vaan seuraavaksi joudun ostamaan jonkun uudistuneessa pyöreässä pakkauksessa olevan. Jotenkin tykkäsin tästä kulmikkaasta pakkauksesta. Mutta öljyhän se pääasia on ja siitä tykkään.

L´Occitane Immortelle Reset Overnight Serum on mukavan tuntuinen öljyinen seerumi mutta en ainakaan tässä vaiheessa koe tarvitsevani yli tuhannen euron litrahintaan myytävää seerumia. Toki mielelläni käytän tätä vielä toisenkin pikkupullon. Näin kolmenkympin alkupäässä on vielä vähän hankala sanoa juonteista ja nuorekkuudesta viikon testauksella. Kunhan ikää on tuplasti, saattaa olla että iho janoaakin sitten tämän tyyppisiä seerumeita.

Kamill käsivoide on tylsä ja kuuluu siihen hankalaan liian hidas työpöydälle ja liian ohut yöksi. Hyvin perusvoidemainen

Clinique moisture surgessa ja L´Occitane Immortelle Divine Cream -purkissa oli molemmissa valepohjat ja tuotetta paljon vähemmän kuin purkin koosta voisi päätellä. Molemmat ihan hyviä voiteita, kuitenkin ohuempi ja geelimäisempi Clinique on tässä vaiheessa valintani. L´Occitane on melko paksua ja litrahinta lähentelee paria tonnia niin ei ole iholleni eikä lompakolleni sopiva nyt.


L´Occitanen joulukalentereista loppuikin paljon. 

Almond Body Milk ei löydy nettisivuilta tällä nimellä eli ilmeisesti kyseessä on Almond Milk Veil nimellä myytävä voide tai lähellä sitä oleva. Ohut, nopeasti imeytyvä ja hyvän tuoksuinen kosteusvoide.

Aromachologie Gentle & Balance Micellar Shampoo pesi hyvin, muuhun en oikeastaan kiinnittänyt huomiota.

Almond Shower Oil on edelleen miellyttävä ja tämä on onneksi L´Occitanen edullisimmasta päästä eli varmaan joskus tulee taas jonkinlainen pullo ostettua.

Verbena Shower Gel on tuoksultaan lemppareitani mutta tässä minipullossa se on riesa, joka ei tule ulos purkista. Ärsyttävää. 

Relaxing Pillow Mist on miellyttävä turhake. En nukkunut sen paremmin käytin tai en. Toisaalta olisi mahtavaa löytää jokin näin simppeli keino parantaa nukkumista kotona tai reissussa mutta ei ainakaan eteerisistä öljyistä ollut apua.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie