Loppuneet 4/2023

 Ennen pääsiäisreissua sain kokoon pienen loppuneiden kasan ja halusin sen kirjoitella nyt, kun reissun jälkeenkin on tiedossa taas loppuneita.


Clarins moisture surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator on aika usein nähty loppuneissa ja tykkään kyllä tästä voiteesta. Ja selkeästi ihonikin tykkää. Ohut geelimäinen voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetuksi.

L´Occitane Intensive repair shampoo ja hoitoaine olivat edelleen ihan jees. Shea-suihkuöljykin oli ihan ok, mutta tykkään siitä manteliversiosta enemmän.

Dermosil Nature kasvoseerumi on edelleen tosi hyvä, vaikka se vanha versio olikin parempi. Tätäkin on useampi pullo tullut käytettyä. Ohut, riittoisa ja tehokas. Nyt tuotetta ei enää näy Dermosilin sivuilla, harmi.


Hammastahnat vähän tylsiä mutta tietenkin hyvin tarpeellisia. Vakiotuotteita.

Essence plumping nudes -huulikiilto. Moneskohan lienee näitä. Kaikki sävyt on ainakin kertaalleen käyty läpi ja se sävymerkintä häviää aina kun kuljetan huulikiiltoa taskussa. Mutta joku tummempi sävy tällä kertaa ja vähän oli glitteriäkin mukana. Mukavia perushuulikiiltoja, se pullistava tuntemus/teho on hyvin mieto.

I heart Revolution Tasty Peach huuliöljy oli hyvin ohutta ja lirua öljyä. Tykkään paksummista ja huulilla paremmin pysyvistä öljyistä.

Essence shine, shine, shine -perushuulikiilto oranssissa sävyssä meni muiden tuotteiden kanssa. Nämäkin kiillot on ihan kivoja mutta oranssi ei ole oikein oma sävyni.


L´Occitanen käsivoiteita kolme pikkutuubia. Rosessa on melko vahva tuoksu omaan nenääni, Cherry Blossom on miedompi ja itselleni helpompikäyttöinen. Hyviä, ohuita ja hyvin imeytyviä voiteita molemmat. Hinta lähinnä kirvelee jokapäiväisessä käytössä.

Rimmel luomivärikvartetti ja Catrice all matt-puuteri eivät ole loppuneet mutta en saanut näistä enää iloa käytössä niin laitan pois. Puuterista tuli pannu näkyviin mutta puuteri on tosi kovaa ja samoin osa luomiväripaletin sävyistä vaikutti kovettuneen. Eli poistoon joutavat. 

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie