Loppuneet 9/2021

 Tyhjentymistahti ei vieläkään ole kesän helteiden jälkeen normaali mutta huomattavasti enemmän sinne päin.

Essence 24/7 hand cream & maskia käytin vain päiväkäsivoiteena. Käytän joskus öisin puuvillahanskoja ja olisin voinut kokeilla tätäkin hanskojen kanssa naamiona, mutta ei vain tullut tehtyä. Hyvin ja nopeasti imeytyvä edullinen käsivoide. Tätä voisikin käydä Tokmannilta lisää. 

Dermosil Hand & Nail serum jätti kalvon iholle ja en tykännyt käyttää tätä päivisin käsivoiteena vaan satunnaisesti öisin ja sitten kesällä tuli käytettyä jonkin kerran säärille ja loput jalkavoiteena. Ei jatkoon.

Dermosil Kaura Hand Cream on toinen tuubi tätä. Tämä oli tosin pienempi, 50 ml, kuin edellinen. Juuri siitä hankala, että ei riittävän paksu yöksi mutta vähän turhan paksu päiväksi. Käytin kuitenkin tiskauksen yhteydessä.

Dermosil Sensitive Face Extran käytin jalkavoiteena. Oudosti hohtava voide ei imeytynyt kasvoilla ollenkaan ja jaloissakin aika iso osa tuntui imeytyvän sukkaan. Ei jatkoon tämäkään.


Cien Argan hand & body lotion oli ohut, nopeasti imeytyvä voide, joka toimi kylppärissä sekä vartalovoiteena iltaisin, että ohi mennen käsivoiteena. Muutaman viikon päästä alkaisi olla jo ohut kun ilmat viilenevät mutta nyt loppui juuri kivasti ja palveli tähän asti hyvin.

Essence Hello Good Stuff Milky Face Moisturizer oli ohuin kasvovoide, mitä varastostani löysin ja joka edes jollain tapaa pysyi kasvoilla lämpimälläkin. Tätä olisi vielä syksyn voinut käyttää meikin alla mutta olen ihan tyytyväinen, että loppui nyt. En todennäköisesti osta uutta, oli kiva kokeilu, mutta ei mitään mikä olisi niin jäänyt mieleen. Pumpusta kyllä plussaa siihen asti kunnes alkoi ruikkia minne sattuu.

Catrice Energizing Prime & Care Spray oli myös helteen tuote. En tiedä oliko tällä mitään vaikutusta mihinkään mutta helteellä oli kiva suihkutella.

Yves Rocher Raspberry & Peppermint Hair & Body Spray korvasi kesällä hajuveden. Käytän normaalisti sitruksisia tuoksuja mutta kesäkuumalla vaihdan enemmän hiuksiin suihkuteltaviin keveisiin spray-tuoksuihin vaikka hajuveden, ihon ja auringon väliset reaktiot harvinaisia ovatkin. 


Cameleo kulmaväri oli ihan toimiva siihen asti kunnes värituubin korkki halkesi ja aine kuivui tuubiin. Värjään kulmat kotona noin parin viikon välein, jotta näen mistä siistä kulmat ja halutessani kulmien laittoon riittää pelkkä kulmageeli.

Essence XXXL Shine -huulikiilto oli hävettävän vanha mutta loppui viimein. Mukana loppuvuoden pannuprojektissa. Projektista loppuivat myös kynsilakka, jonka pullo on kuivamassa roskiin heittoa varten ja kaksi pientä suolasaippuaa.

Lumene Kuulas heleyttävä & kiinteyttävä sy-voide ei kyllä tehnyt erinäköistä tulosta kuin edeltäjänsä tai seuraajansa. Kesällä nyt en niin muutenkaan huomaa sy-ihossa ihmeempiä niin kauan kuin jollain voiteella ne voitelen. Toki silmien vuotaminen tuulessa ja paisteessa saa aikaan suolaärsytystä, jota välillä pitää paikkailla naamiolla ja öljyllä mutta tämä oli arkikäytössä ok. En kuitenkaan ostaisi uutta, koska talvella kaipaan paksumpaa voidetta ja ensi kesänä on varmaan taas jotain mielenkiintoisempaa testattavaa. 

Sensodyne hammastahna on vakiotavaraa. Estää vihlomisen melkein kokonaan. 

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie