Fazerin syksyn 2021 uutuusmakeiset ja -keksit

 Kohta kaupoissa! Nyt maistelussa! Fazerin syksyn uutuuskarkkeja ja -keksejä.

Jos et malta odottaa uutuuksien tuloa kauppoihin, voi boksia tilata Fazerin nettikaupasta kuten minä tein.
 
 
Näitä "laku"patukoita arvostelin jo Instan puolella. Turkinpippuri on ainoa, jossa on lakritsia, Dumle ja Turri Frutti ovat makeispatukoita.


 Tutti Frutti oli tunkkaisen makuinen, kuorta ja täytettä ei erottanut aj värikään ei houkuttanut. Aavistus hedelmää mutta todella mauton ja makea, selkeästi enemmän lasten patukka.

Dumle-patukka tuoksui kevyesti toffeelta ja löysin sen toffeen maustakin mutta vaisu oli tämäkin.

Turkinpippuri hot & sour laku ei maistunut lakulta, ei turkinpippurilta eikä ollut oikein hot eikä sourkaan. Se perinteinen turkinpippurilaku on ihan turkinpippuriksi tunnistettava mutta tämä ei kyllä heti mielessä yhdistynyt hot & sour turkkareihin, joista tykkään kyllä paljon.


Remix Lakumix sisältää Tutti Frutti lakuja, joita nähtiin jo keväällä. Silloin ne olivat pussin heikoimpia, nyt parhaita seurassaan.
Tutti Frutti hedelmäpalat olivat kuin todella makeaa hedelmäsosetta hyydytettynä.
Turkinpippurivaahtorae oli omaan suuhuni kauhea, vaahtoa ja jauhoa sekaisin. En tykännyt yhtään.
Lontoon rae on Lontoon rae, en ole niistä ennenkään välittänyt muutoin kuin suklaalevyssä.
Chocoässä salmiakkilakritsi oli ihan hyvä. Suklaakuorrutteisia karkkeja olisi saanut olla pussissa enemmänkin.
Lakupätkät eivät maistuneet millekään.

TurkinpippuriChoco herättää vain kysymyksen miksi? Suklaa menee ihan hukkaan tuolla turkinpippurin sisällä kun suussa maistuu vain turkinpippuri.


Suklaat ovat Fazerin vahvuus ja molemmat boxin suklaista olivatkin hyviä. Avec-levyssä on suklaan seassa minikokoisia ranskanpastilleja, joista tulee mieto piparminttuinen jälkimaku suklaaseen. 

Sitruunajogurtti-suklaapatukka on raikas suklaapatukka. Marenkia en tästä oikein maista mutta se tuntuu suussa kun jogurtti sulaa suussa.


Islanti päärynäsuklaakeksit olivat hyviä. Suklaakuorrutteen sisällä on keksipohja, jonka päällä on päärynätäyte. Makeaa ja korvaa karkin. 

Siinä missä Islanti on omaan makuuni herkuttelukeksi, Geisha Salty Caramel on kahvinkanssakeksi (en kyllä juo kahvia mutta kuvittelen näin). Näissä suklaakuorrutteisisa kekseissä on keksipohjan lisäksi suolaisen makea hasselpähkinätäyte.

Mikä kuulostaa omaan makuusi parhaalta?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie