Loppuneet 8/2021

Välillä enemmän, välillä vähemmän loppuneita. Nyt helteiden vuoksi on loppunut tosi vähän mitään, juuri kun ehdin muuttaa loppuneiden julkaisutahtia kuukausittaista tiuhemmaksi. 

Dermosil Suihku- ja kylpyöljy oli tylsä mutta toimiva tuote. Ihoni on kuitenkin niin kuiva, että en huomaa eroa öljyn ja suihkugeelin välillä. Suihkuöljyllä tosin lattiat ovat liukkaammat ja aurinkorasva lähtee paremmin. 

Dove Original antiperspirantti on historiallinen tuote, sillä purkki on tyhjä. Löysin siis toisen dödön Dermosil Sensitiven rinnalle, jota voin käyttää ilman, että kainalot tulehtuvat. Toimii ihan jees.

Parodontax maistuu tuubin loppuessa jo hyvälle, alkuun suolainen maku vastusteli. En käytä jatkuvasti koska hankaava tahna tuntuu hankaavan ikenetkin mutta vuorotellen Sensodynen kanssa.

Dermosil kasvojenpuhdistus oli hetken aikaa sunnuntain suuremmassa huoltourakassa eli koko kropan kuorinnassa ja hoidossa, jonka normaalisti teen saunan yhteydessä. Nyt ei kyllä ole saunaa tullut lämmitettyä kun asunnossa on koko ajan vähintään 24 astetta. Puhdistus kihelmöi kasvoilla, harvakseltaan käytettynä ok mutta en ostaisi lisää.


Dermosil Hyalx4 kasvonaamio on perusvoidemainen naamio, jonka voisi pestä pois tai pyyhkiä ylimääräiset. En ikinä pessyt pois, koska en ymmärrä mikä pointti on pestä kosteuttava naamio pois. Käytin pääasiassa saunan jälkeen. Tätä on vielä toinen tuubi jemmassa, käytän sen kyllä mutta mitään suuria intohimoja naamio ei aiheuta.

Aco sun face fluid spf 30 on lempparini kasvoaurinkovoiteissa. Se spf 50 versio tästä on jo sen verran vaikeampaa levittää, että en meikin alle laittaisi. Ensi kesäksi ostettava tätä lisää, loppukesän ajattelin pärjätä muilla tuotteilla. 

L´Ocitane mantelisaippua on muuten hyvä, mutta en tykkää kuorivista paloista saippuassa, turhaan vaan raapivat kun oikeasti kuorintaa kaipaavat kynnenvierukset ei noin isoilla paloilla kuoriudu. 

Exclusive Golden hand mask oli glyserolipitoinen kultainen hanskapari, joka lämmitti ja kosteutti käsiä 20 minuutin vaikutusajalla. Kuumalla käsivoiteet hikoilivat käsistä niin naamio oli ihan hyvä. Vaikutus tosin ei käsintiskatessa kestänyt kauaa.

Essence my beauty lip ritual huulikuorinta oli sokeripohjainen kuorinta, josta tykkäsin. Käytin suihkun yhteydessä pari kertaa viikossa nyt kesällä. Kivan pieni purkki mutta oli jo vanha eli hyvä kun loppui. 
 
Isadora gloss stick stylo sävyssä 20 clear sorbet oli aavistuksen beigeä sävyä sisältävä puikkomainen huulikiilto. Ei kovin pysyvä huulilla ja olen iloinen kun sain tämän pois. 
 
Catrice Clean ID hydra volume plumper sävy 030 Plump pink on nimestään huolimatta nudesävy ja pullisti huulia lähinnä optisesti. Hiukan hikelmöi mutta ei samalla tavalla kuin aikaisemmin tänä kesänä pois heittämäni pullistavat huulikiillot, jotka tuntuivat epämukavilta. Tämä oli alkukesän ostos ja tuli käytettyä nopeasti loppuun.

Lumene Luminous shine huulikiilto 7 raspberry bloom oli hiukan tahmainen perushuulikiilto. Applikaattorista tykkäsin. Kapea pakkaus toi mieleen Anytimen huulikiillot. Ja joo, läträän huulikiillolla melkein yhtä paljon kuin Anytimen aikaan.
 
Yksi pieni Onnenpussin sydänsuolasaippuakin loppui, siitä ei jäänyt jäljelle mitään kuvattavaa kun oli ostettu kakkoslaadun sekasäkissä.


Aika paljon loppui näköjään Dermosilia. Saas nähdä loppuuko elokuun aikana niin montaa tuotetta, että kirjoittelen toista satsia.

Oliko tuttuja tuotteita?

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie