Fazerin Tutti frutti -kevät

 Fazerin kevään maku näyttää olevan Tutti frutti. On uusia Tutti frutti -pusseja, tutti fruttia suklaassa ja tutti fruttia Dumlessa. Pari muutakin makua onneksi löytyy.

Tutti Frutti Sunny Fruits on kiva hedelmäkarkkipussi. Makuina on persikka, vadelma, karviainen, omena, päärynä, appelsiini, sitruuna ja mansikka. Osa mauista oli melko samanlaisia ja vissiin toi karviainen oli se, mistä en oikein tykännyt. 

Tutti Frutti filled liquorice on pussin mukaisesti pehmeä ja hedelmäinen. Mutta etenkin tutti frutti täytteinen oranssi laku oli vähän tunkkainen. Keltainen sitruunanmakuinen oli parempi.

 
Karl Fazer Mango Yoghurt in Milk Chocolate on kuin mangolassi konvehdin muodossa. Makea, mieto ja siinä missä mangolassi on kylmänä raikasta, niin konvehti on aavistuksen liian makea ja jäin kaipaamaan jotain. Olisiko toiminut paremmin tumman suklaan kanssa?
 
Dumle Tutti frutti oli myös mieto, ihan ok mutta ei Tutti frutti ei mielestäni tuo Dumleen mitään lisää. 
 

 Farl Fazer Tutti Frutti on ollut aikaisemminkin myynnissä. Muistin ensimmäisestä palasta miksi en silloinkaan tykännyt. Suklaa sulaa suussa ja sitten hampaissa on kiinni pehmeä ja tahmea tutti frutti mössö. 

Vadelmajogurttisuklaata on odotettu levynä kauan. Konvehteihin ja patukkaan verrattuna jogurtin ja suklaan suhde on hiukan eri, koska levyn palat ovat hyvin matalia. Näinkin pieniin asioihin takertuvana otan mieluummin patukan. Toisaalta ihan senkin vuoksi, että näin makeaa suklaata, rittää kyllä yhdelle se patukkakin. 

Kuten ehkä huomaa, en ole mikään hirveä tutti frutti -fani. Tutti frutti on hedelmäkarkkisekoituksena ok, mutta mikä pointti on tunkea kaikkia mahdollisia hedelmiä ei-millekkään maistuvaksi mössöksi.

Oletko jo maistellut Fazerin uutuuksia?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie