Suuri pääsiäisen suklaapupuarvostelu osa 2

 Palataan pupujen pariin!

Ensimmäisen osan pupunmaisteluja löydät täältä.
 
Maistelussa arvosteltiin pakkaus, korvien irroitus/ syömisen helppous, maku ja koostumus. Näistä jokainen pisteytettiin 1-5 ja laskettiin keskiarvo. 


Riegelein, S-Market
2/5
Mitäänsanomaton lasten suklaapupu


Favorina pupu suklaarakeilla, Lidl
2/5
Halvan makuinen suklaapupu halvan oloisilla suklaarakeilla. Suklaarakeita siis löytyi tuolta pupun sisältä. Määrä oli ihan kiva mutta rakeiden laatu oli ulkonäön ja maun perusteella heikko.
 

Kinderpupu, pieni 
2,75/5
Kinder on suklaamunissa ja -pupuissa omaa luokkaansa. Mutta onhan se suhteettoman kallistakin 


Lindt Gold bunny, Citymarket
Oli näköjään joko unohtunut kuvata tai kuva kadonnut. 
3,5/5
Lindt oli ennakkoarviossa korkeimmalla hinnan ja pakkauksen perusteella. Omaan makuuni Lindt maku on kuitenkin liian maitoinen. Pakkaus on kyllä kaikkein kaunein ja tyylikkäin.
 
Arvostelin näköjään aika rankalla kädellä nämä puput. Pupuhan on joulupukin ohella hankalin muoto syödä suklaata ja itse tykkään pääsiäisenä syödä lähinnä Pandan Täyssuklaamunia tai Cloettan Suklaarakeita. Nuorempana Kyöpelinvuori-suklaamuna oli tietysti ykkönen. Tai ne pienet monenmunan pussissa saatavat ontot keskikokoiset (ei siis ruohomunia tai muuta miniä) munat hiihtoretkellä.

Olen pääsiäsiherkkujen kanssa muutenkin vähän nirso. Miksi niitä rusinoita pitää tunkea kaikkeen? Mämmiä syön jos on pakko, maku on ihan ok mutta ruis ei sovi vatsalleni. En syö myöskään kananmunaa keitettynä yms. Melkeinpä parasta syömistä pääsiäisenä on suklaan lisäksi lammas minttuhyytelöllä ja valkosipuliperunoilla.

Tänäkin vuonna saan onneksi tehdä ihan oman pääsiäismenun. 

Mitä teillä syödään pääsiäisenä?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie