Essencen uutuuksia, kevät 2021

 Essencen ns. pysyvän valikoiman uutuudet ovat ehtineet jo kauppoihin ja sisarmerkki Catricen uutuudet ovat tulossa pian. La la lipstickiltä kiireisimmät saavat jo tilattua molempia. 
 

 Valikoimaan on tullut lisää ihonhoitoa. Kun tutustuin essenceen vuonna 2013, oli valikoimissa kasvovoidetta mutta sen jälkeen olikin monta vuotta että ihonhoitoa ei ollut ja sitä taisi tulla vasta viime vuonna valikoimaan enemmän.

Nyt uutena tuli 24/7 hand cream & mask, ohut, nopeasti imeytyvä käsivoide sekä Hello, good stuff -sarjaan sy-seerumi, kasvovoide ja -öljy. Sy-seerumi on kirkas geeli, jonka luvataan kosteuttavan ja tekevän freesimmäksi. Ohut, amitomainen kasvovoide on ihan mukavan tuntuinen voide meikin alle. Kasvoöljy on kohtalaisen paksu, hyvän tuoksuinen ja ihotuntumaltaan miellyttävä öljy.


Skin Lovin´sensitive mineral powder on sävyssä translucent. Lauantaina testatessa oli some serious meikkivoideongelmia, mutta tällä sain aika hyvin korjailtua meikkivoiteen ongelmat. Eli tykkäsin tästä.

Prime+studio PORELESS+skin blurring PUTTY PRIMER ei näkyviä ihmeitä tehnyt. Tämä oli käytössä tuon meikkivoideongelman aikaan mutta itse meikkivoide oli se ongelma. Tämä on ehkä niitä primereita, jotka tulee käytettyä no makeup makeup päivinä yksinään ilman meikkivoidetta. Ei mikään pakkelimainen tuosta putty-nimestä huolimatta.

LIP CARE booster lip serum tuntuu hyvältä huulilla mutta on vähän maitomainen js alkuun näkyi vaaleana huulilla. Sivellin oli myös vähän outo, mutta tulee kyllä käytettyä huulirasvan tilalla.

glimmer GLOW lipstick on edelleen näitä pH:n mukaan väriä vaihtavia huulipunia. Ei huulilla kovin kimmeltänyt, värjäsi vain pinkiksi. Huulipuna on kova ja siitä irtoaa vain ohut kerros huulille mikä sai kaipaamaan huulikiiltoa päälle. 

what the fake PLUMPING LIP FILLER on todella pitkään huulilla kihelmöivä huulikiilto, joka ainakin itselläni loi kirkkaana kiiltona optisen illuusion pulleammista huulista, mutta kihelmöinnillä en huomannut olevan mitään vaikutusta.


Luomiväripaletit  OUT IN THE WILD 01 Don´t stop blooming! ja 02 Don´t stop beleafing sisältävät molemmat 12 sävyä, mattaa, samettista ja metallia.

brow powder &define pen sisältää sekä kolmionmallisen kulmakynän että kulmapuuterin. Kynällä saa rajattua kulmat ja puuterilla täytettyä aukkoja. Ensimmäisellä kerralla vaati vähän temppuilua, että sain puuteripään applikaattorilla homman toimimaan. Jos ostat kynän niin huomaa, että puuteripuoli on kierteillä kiinni, kynän korkki irtoaa vetämällä. 

brow wax pen on innovaationa ihan hyvä, en nimittäin jaksa sörkkiä vahaa siveltimillä. Värjäsin kulmat sunnuntaina ja kokeilin vahaa niihin. Väritön vaha meinasi joissain kohdin näkyä valkoisena mutta hävisi kyllä. Jos kulmissa on riittävästi väriä niin tällä vahakynällä saa kulmia muotoiltua nopeasti. 


Paletit ovat todella kauniit. Vihreällä paletilla tein tummemman meikin luomivärinpohjustajan kanssa ja luultavasti vika oli vanhassa pohjustajassa kun en saanut oikein vaaleinta mattasävyä istumaan luomelle. Tumma vihreä keskellä oli pettymys, tai oikeastaan en osaa sanoa edes onko se vihreä vai  vihreään taittava tumma harmaa. Joka tapauksessa sitä ei saanut kerrostettua kunnolla tummaksi mutta ei myöskään häivytettyä ja se valui silmänurkissa uurteisiin. Muut sävyt tuntuivat hyviltä.

Pinkillä paletilla tein kevyemmän meikin luomivärikynän päälle ja tykkäsin. Keskellä oleva tummempi punainen ei tässäkään ole loistava, mutta käyttökelpoinen. Tumminta sävyä en kokeillut, kun yleensä näin tummat ovat itselläni vain rajausvärejä ja rajauksia teen harvoin. Sain kyllä mielestäni kivan vaaleanpunaisen silmämeikin tehtyä.

Paleteissa on peilit ja magneettikiinnitys eli voisin hyvin kuvitella käyttäväni matkapalettina. Näillä kuitenkin saa tehtyä joko hyvinkin vaaleaa tai selkeästi tummempaa meikkiä. 

Löytyikö kiinnostavia tuotteita?


 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie