Meikkipöytäni

 Meikkipöytäni on nyt hiljalleen melkein vuosi muutosta löytänyt järjestyksensä. Joten esittelenpä sen teille. Kaikki meikit ei ole pöydällä tai laatikoissa vaan käytössä on myös lipastonlaatikoita ja vähän muitakin jemmoja.

Meikkipöytänäni toimii mummoni vanha kampauspöytä. Ihan en ole varma miltä vuosikymmeneltä pöytä ja jakkara ovat mutta sen muistan, että pienenä tämä pöytä oli niin ihmeellinen kun se oli täynnä mummon koruja ja muita hienoja juttuja. Sekä pöytä, että jakkara kaipaisivat hiukan päivittämistä. Pöydässä on naarmuja ja toinen peilin kiinnikkeistä heiluu ja jakkaran muttereita saan kiristää jatkuvasti ja hiukan on tuo pehmuste vuosikymmenten aikana kadonnut.

Vaikka pöydässä on peili, en pärjää etenkään talviaamuna pelkästään sillä vaan kaverina on ledvaloilla varustettu säädettävä peili. Oli muuten hankala kuvata pöytää tällä peilimäärällä kun vaihtoehdot on kuvata vastavaloon tai verhot kiinni yhden keltaisen hehkulampun valossa. Pöytä siis sijaitsee makuuhuoneessa, missä ei valoa tarvitse muualla kuin meikkauspisteellä.

Pöydällä on päivittäin käytettävät tuotteet ja siveltimet, erivärisiä rajauskyniä, vanulappuja pienessä mariskoolissa ja kivituikuissa vanupuikkoja sekä lisäkaappi. Laatikoissa on aika vähän tavaraa, koska sivuilla olevat laatikot ovat sekä korkeat, että syvät ja en halua kaivella tavaroita laatikoiden perältä. Keskellä olevassa matalassa laatikossa on puutereita, poskipunia ja highlightereita.

Pikkukaappi on tilattu Cocopandalta ja on muuten pirun painavaa puuta. Ostin sen tarjouksesta ja laatu ei ole mitenkään päätä huimaava, naarmuja ja epäsiisteyttä oli jo paketista purettaessa. Mutta alehintansa väärti. Kaapista saisi suurimman hyödyn kun olisi tilaa pitää sitä auki esimerkiksi lipaston päällä mutta nytkin se piilottaa paljon tavaraa ja suojaa pölyltä.

Kaapin tasot aukeavat siis sivulle molempiin suuntiin. Alimmissa lokeroissa on sitä sun tätä, toiseksi alemmissa pieniä paletteja ja yksittäisiä luomivärejä ja poskipunia. Huulipunatasot ovat käyttämättä, koska pidän kaappia kiinni. Ylimmillä tasoilla on sitten meikkivoiteita, primereita ja kiinnityssuihkeita.

Kaapin kansi aukeaa ja sen alla on myös peili. Eli jos kaappi olisi lipaston päällä, voisi suoraan sen edessä meikata. Mutta nyt auon vain kun tarvitsen jonkin päivittäisrutiinista poikkeavan tuotteen kaapista.

Millainen meikkipiste teillä on? Ja olisiko hyviä ideoita miten hyödyntää pöydän korkeita ja syviä laatikoita?




Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie