Marraskuun loppuneet

 Taas oli täysi korillinen loppuneita. Eli aletaan kahlaamaan niitä läpi sen pidemmittä löpinöitä.

 

The Body Shop Cool Cucumber suihkugeeli oli ihan hirveä ja käytin sen käsisaippuana. Viilentävä suihkugeeli olisi pitänyt käyttää kesän lämmössä. En tykkää viilentävistä tuotteista kun palelen noin 300 päivää vuodessa mutta vielä hirveämpää oli tämän tuoksu. Aivan hirveä.

Yves Rocherin vadelma ja piparminttu on paljon enemmän mieleeni vaikka piparminttu on tässä turha. Miksi kaikessa pitää aina yhdistellä, mulle kelpaisi ihan vadelma tai muu hedelmä/marja yksinään. Mutta siis joo, hyvä suihkugeeli. 

Sisustus Siennan Polkka piparminttusaippuaan piparminttu sen sijaan sopii. Palasaippuassa tuoksu tulee selkeänä esille. Toimiva palasaippua, mulla on tätä vielä toinen tuoksu ja voisin ostaa lisääkin.

Lue lisää: Shoppailua Liperissä


Garnies Respons oat cream delicacy vartalovoide oli yllättävän kosteuttava. Jotenkin odotin pumppupullosta ohutta lirua mutta vaikka tämä ei varsinaisesti paksua ollutkaan, niin tosi hyvin kosteutti. Ostan todennäköisesti lisää.

TBS Festive Berry vartalovoide oli jouluisen marjaisa tuoksultaan ja toimi yhtä hyvin kuin muutkin vartalojogurtit. Olen toisaalta tyytyväinen, että en ostanut tuoksua tämän enempää. En ehkä olisi jaksanut suihkugeelinä tai toisena vartalovoiteena. Kiva mutta samankaltainen kuin muiden vuosien marjatuoksut ja tästä puuttui raikkaus.

Louis Widmer Carbamid Cream oli ensimmäinen ei-tahmea karbamidivoide pitkään aikaan. Toisaalta tässä ei ollut karbamidia kuin 12% ja eipä tämä ihan riittänytkään kuiville kantapäilleni. 

Ziaja lemon cake hand cream oli kivan sitruunaisen tuoksuinen nopeasti imeytyvä käsivoide. Jos tulee vastaan niin ostan lisää.

Lue lisää: Ziaja-ostoksia


Garnier Respons The milk hair mask Restoring Honey. Tätä loppui aikaisemmin toinen pullo. Molemmat oli yhtä huonoja mutta en osaa sanoa kumman haju oli pahempi.

XZ Shampoo Suklaa-vanilja. Tuoksu on joskus vähän ällöttävän tukehduttava mutta sitten välillä taas ihana. Pikkaisen takkuun pesevä shampoo mutta hyvän hoitoaineen kanssa ok. Haluisin löytää hyvän, edullisen ja kotimaisen shampoon ja hoitoaineen mutta näissä edullisissa ei oikein tunnu olevan sitä oikeaa hiuslaadulleni. 

XZ mustikkahoitoaine oli ok, mutta tätä kului aika paljon kerralla, että sain riittävän kosteutuksen.

Klippoteket Argan Oil hair cure oli aikoinaan lemppari mutta sitten kun kokeilin Wellan hiusöljyä niin tämä kyllä häviää sille.

 Lue lisää: Syyskuun loppuneet

Lumene Valo Puhdistusbalmi kirveli silmiä ja en siis voinut poistaa tällä meikkejä. Käytin kakkosvaiheen putsarina. Koostumus tuppasi erottumaan kylppärin lämmössä. Kaapissa on kaksi minituubia tätä, jotka kyllä käytän mutta lisää en osta.

Lumene Harmonia vartalokuorinta on ihana mutta sotkee vähän kylppäriä. Meinasi vaan päästä purkissa kuivumaan kun kuorin niin harvakseltaan. 

Sensodyne Extra fresh gel. Vihloi hampaita niin vaihdoin tähän. Ei ole taas hetkeen vihdonut eli jatkan tällä.

Dermosil Sensitive Deo Roll-on on ainoa dödö, joka ei kutita kainaloissa. Jemmassa on taas muutama odottamassa.

Lue lisää: Lokakuun loppuneet


w7 lashtastic ripsiväri varisi. Ei varmaan tarvitse enempää sanoa.

Catrice Malaikaraiss healthy glow primer toimi joko yksinään tai meikkivoiteen alla. Limited Edition.

Catrice Sungasm summe glow make-up setting mist. Ei oikeastaan eronnut Catricen muista setting misteistä, jotka kaikki ovat olleet ihan hyviä.

Essence plumping nudes huulikiillot sävyt x ja y. Toisessa oli vähän enemmän kimalletta ja hiukan sävyeroa mutta ei paljoa. Näitä riittää vielä ensi vuodellekin poiskäytettäväksi kun varastoissa taisi olla kaikki 9 eri sävyä. Kivojahan nämä ovat mutta ehkä olisi pärjännyt vain parilla sävyllä.

Urban Decay Anti-Aging Primer Potion -testeri. Hyvä kuten muutkin versiot mitä olen testannut. Käytin harvakseltaan silloin kun jaksoin meikata muutakin kuin luomivärikynällä. Piti luomivärit paikoillaan ja peitti verisuonia luomilta.

Nyx-linerin sävy oli vähän liian likainen kulta omaan makuuni mutta käyttihän tuon näin korona-aikaan pois. 

Invisipobble katkesi. Siihen asti oli hyvä ponnari.

Jaksoiko joku lukea loppuun asti?


Kommentit

  1. Tuon kurkkusuihkugeelin viilentävä vaikutus kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Ei varmasti kuitenkaan näin talvella ole kovin kiva :D Essencen plumping nudes -huulikiillot on mun suuria lemppareita, vaikka sävyt eivät kauheasti erotukaan toisistaan. Tykkään kovasti siitä, että ne eivät ole yhtään tahmaisia, vaan oikein mukavan tuntuisia huulilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt talvella olisin valmis luopumaan tuosta plumping-efektistä eli mentolistä myös noissa huulikiilloissa :) Se ei mulla ainakaan näy mutta tuntuu ja välillä maistuukin. Muuten ovat kyllä ihania.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie