Ziaja - Arjen luksusta

 Tuntuu ihan käsittämättömältä, että näin edullisesti voi saada näin ihanaa kosmetiikkaa. Toki kun myyntimäärät on suuria ja työvoimalle maksetaan Puolan hintatason mukaan niin kai se on kannattavaa.

Tilasin nämä ja vähän muuta samalla kuin aikaisemmin esittelemäni Essencen ja Catricen joulukalenterin. Lopuista höpisen vielä eri kerralla.

Käsivoiteita kuluu mulla etätöissä enemmän kuin toimistolla kun käsiä tulee vesipestyä jokaisen astian tiskauksen yhteydessä ja jokaisen hedelmän syönnin jälkeen. Ja ennen hedelmän syöntiä.
 
Silk proteins provitamin B5 -käsivoide lupaa pehmentää ja kosteuttaa, Cashmere proteins shea butter -käsivoide suojella ja vahvistaa ja Lemon Cake -käsivoide kosteuttaa. Nourishing body lotion on tarkoitettu kuivalle ja joustamattomalle iholle. Muissa voiteissa on kevyet miellyttävät tuoksut, joita en osaa nimetä mutta Lemon Cake tuoksuu kevyesti sitruksiselta.


Vesi ja mineraaliöljyhän näissä on pohjana mutta koostumukset on ihania. Tosi nopeasti imeytyviä ja kosteuttavia. Ja siis onhan näissä myös paljon hyviä ja vaikuttavia aineita mineraaliöljyn lisäksi. Kuvassa on myös Orange butter lip balm, jossa on appelsiinivoita, oliiviöljyä, triglyseridejä ja E-vitamiinia. Unohdin sen ylemmästä kuvasta mutta miten ihana huulirasva. Tässä on voimakkaampi tuoksu mutta tuntuma huulilla on i-ha-na.

Tykkään siitä, että ohuempia käsivoiteita saa isossa tuubissa, toki tässä koneen vieressä klipsikorkki olisi kierrekorkkia parempi mutta varmasti kuluvat tässä talven mittaan nuo 100 millisetkin.

Oletko kokeillut näitä Ziajan tuotteita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie