Joulun reissukosmetiikka

 Omaehtoisen karanteenin jälkeen olen päässyt perille Pohjois-Karjalaan joulunviettoon. Pakatessa piti tilanpuutteen vuoksi minimoida ja etenkin priorisoida mitä mukaan lähteen. Kurkataan mitä kosmetiikkaa pakkasin mukaan.


Pakkasin kosmetiikan uuteen Dermosilin pussiin. Näitä tämän mallisia, kokonaan aukeavia pusseja näkyi joku aika sitten useammalla ja nyt itsekin ajattelin kokeilla miten tämä toimisi reissussa. Pakkaamista helpotti tietysti paljon se, että shampoita, hoitoaineita yms. ei tarvitse pakata vaan voin käyttää äidin varastoja.


Dermosilin pussiin mahtui kevyesti kaikki tarvittava kosmetiikka ja sen lisäksi myös lääkkeeni, jotka poistin pussista ennen kuvausta.


Reissussa tulee usein käytettyä vähemmän kosmetiikkaa kun en jaksa rasvailla kroppaa päästä varpaisiin ja meikkiäkään en ole moneen päivään laittanut. Luotan pääosin tuttuihin tuotteisiin ja Lumenen joulukalenterin kanssa hiukan etuilin, että saan haluamani tuotteet mukaan.

Dermosililta mukana Sensitive deo ja karbamidi jalkavoide. Almond milk & honey vartalovoi ja mangokäsivoide ovat Body Shopilta ja Lumenelta sitten loput; hyaluronihappotiiviste, misellivesi, puhdistusbalmi, sy-geeli, Lähde päivävoide, Arktis käsivoide ja Harmonia kasvovoide.


Meikkivälineistä mukana on Kicksin kabukisivellin, pari Essencen sivellintä ja ripsikampa. Bronzerille tarkoitettu essencen sivellin toimii tarvittaessa kaikille puuterisille tuotteille kasvoilla ja make up bufferi meikkivoiteelle jota on mukana vain parin näytteen verran. Näytteissä on erilaisia voiteita ja seerumeita.


 Kynsiviila eksyi meikkien kanssa samaan kuvaan. Vasemmalta oikealle Dermosilin ja Lumenen luomivärikynät, Catricen EYEconista wp ja Glam & Doll ripsarit. Essencen joulukalenterista tuli minipuuteri, sen lisäksi Essenceä on joulukokoelman x-mas wishes & candy kisses minihajuvesi, melter chrome luomiväri ja crystal wet look huulikiilto. Lumenen kasvopaletissa on poskipuna, highlighter ja bronzer. Huulirasvoina väritön Babylips ja punainen Labello. Huulipuna on L´Orealin ja kulmakynä ja minikokoinen primer Lumenen.

Saa nähdä, tuleeko kaikkia meikkejä taaskaan käytettyä. Epäilen, että vaatteita ja kosmetiikkaa on molempia liikaa vaikka pakkasin poikkeuksellisen niukasti. 

Mikä on pakollinen kosmetiikkatuote pakata aina matkaan?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie