Dermosil Black Box 2020

 Paketilla kesti hiukan Postin vuoksi kulkea kotiin asti mutta nyt päästään vihdoin kurkkaamaan mitä tämän vuotinen Dermosilin Black Box sisälsi. Black Box on jo muutaman vuoden ajan ollut Dermosilin Black Friday spesiaalina ja koska muinakin vuosina tuotteet ovat tulleet käyttöön, tilasin boxin tänäkin vuonna.

 
Boxi maksoi 25€ ja sisältää 11 tuotetta.


Kivasti perustuotteita. Shower & bath oilia olen joskus ostanutkin. Classic-sarjasta tuli kasvovesi, mikä oli tosi hyvä sattuma. Oli nimittäin tarkoitus tilata tässä tilauksessa kasvovettä mutta unohdin. Vartalovoide tuli Red Orange-tuoksussa.



Nature-sarjan vartalopeus on ainoa matkakokoinen tuote, muut olivat täysikokoisia. Kaura-käsivoide oli ennen korkeammassa tuubissa, en muista oliko silloin 75ml mutta nyt 50ml, mikä on mielestäni ihan passeli koko käsivoiteelle. Sauna glow hiusnaamio pääsee testiin. Tykkään siitä, että naamio saa olla hiuksissa saunan ajan, muutoin en kyllä jaksaisi 10-15 minuuttia odottaa. Lime-deodorantti ei sovi itselleni mutta eiköhän sillekin käyttäjä löydy. Ihoa rauhoittavaa puikkoa mietin jo tilauksen yhteydessä mutta se tulikin nyt boxista.

Meikkivoiteen luulen olevan sävyssä medium liian tumma minulle. Valokynä lähtee varmasti kokeiluun ja klassisen punaisia huulipunia menee aina. Paitsi nyt maskien kanssa tietysti.

Mielestäni boxi oli tänäkin vuonna onnistunut. Mieluummin ostan Dermosilin Black Boxin kerran vuoteen kuin tilaan jotain kuukausittaista boxia. 9 tuotetta 11:sta jää itselleni ja kaksi löytänee käyttäjän lähipiiristäni. 

 

Katsellaan lähiaikoina mitä tilasin boxin lisäksi mutta sitä ennen oikein hyvää itsenäisyyspäivää!



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie