Lokakuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

 Tuntui, että lokakuussa ei lopu mitään putelia mutta kyllä noita hiljalleen sitten kuukauden madallessa eteenpän.

Nivea Cherry Blossome & Jojoba oil ja Dove Glowing ritual vartalovoiteet ovat aika samaa kastia. Kivoja markettivoiteita, joissa on hyvä tuoksu ja koostumus, imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat. Todennäköisesti tulee ostettua lisää sitten taas kun kaikki kivat joulun kausituoksut on käytetty.

Dermosilin Aloe gel oli toissakesän summer rain-versio, jonka nyt uskalsin käyttää loppuun kun luotan, etten tänä vuonna enää ainakaan auringossa pala. Ihan ok, mutta ennen kuin kuivui, liimasi reidet kiinni toisiinsa.


Edelleenkään en erota oikeastaan mitään eroa Batisten tuoksujen välillä mutta toimiva kuivashampoo tämä floralkin oli.

Four Reasonsin volume mousse ei ihan mieleistäni tukkaa tehnyt mutta sen verran hyvä, että jos minikoolle tarvetta niin varmaan ostan tätä. Tuntui, että tukka näytti aika äkkiä likaiselta kun muotoilin tämän kanssa.

Herbina Misellipuhdistusvesi toimi hyvin aamuputsarina ja ostan varmaankin lisää kunhan muut on käytetty. Helppo saatavuus marketista ja suomalainen. 

 
Dermosil Kaura Hand Cream kesti kauan yökäsivoiteena, loppuvaiheessa meni jalkavoiteenakin. Siinä ja siinä, riittikö teho kummassakaan hommassa. Olisi ehkä mennyt päiväkäytössäkin.

Yves Rocher Mango ja Argan & Rose -käsivoiteet oli kivoja. Argan on tuoksuna ihana vaikka alkuun en siitä tykännyt. 

The Body Shop mansikkakäsivoide oli ihana. Tätä olen monta tuubia käyttänyt.  


Lumene Overnight bright heleyttävä & uudistava yövoide ei oikein imeytynyt ja tuntui ärsyttävän ihoani. Ei mitenkään pahasti mutta kun on couperosaa ja välillä tuntuu olevan lievää ruusufinniäkin niin tämän kanssa iho punoitti enemmän. 

tBS Vitamin E-syvoide oli ihan kiva mutta aika ohut ja ei lopulta mitenkään ihmeellinen. Minun sy-ihoni vaatii enemmän kosteutustehoja.

Clinique all about eyesissä on hiukan enemmän tehoa, ainakin suojauksessa ja vähemmän punoittivat silmäkulmat tämän kanssa. En kuitenkaan ole ostamassa isompaa purkkia tätä.

L´Occitanen verbenasaippuat tuoksuvat ihanalta mutta en tykkää seassa olevista verbenan lehden paloista. En siis kaipaa saippualta mitään kuorivia ominaisuuksia. Muuten L´Occitanen saippuat ovat ihania, vaahtovat niin pehmeästi.

Aikaa sitten lahjaksi saatu Ruususaippua oli positiivinen yllätys. Tämä myös vaahtosi todella pehmeästi, tuoksusta ei niin hirveästi ruusua aistinut.


Meikeistä loppui vain essenceä. All about matt! -puuteri lienee moneskohan käytetty. Hyvä arkipuuteri. Pakkauksesta päätellen viime vuoden joulukalenterista. 

XXXL Shine -huulikiiltotuubi on vanhaa mallia joten älkää kysykö minkä vuoden colour of the year mahtaa olla kyseessä. Koostumus ei kuitenkaan ollut muuttunut miksikään ja käyttihän tuon etätöissä.


Sellaiset tällä kertaa. Nyt jäi tosi monta purkkia ihan viimeisiään vetämään, joten marraskuussa on sitten taas iso saalis loppuneita tiedossa.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie