Pannuprojektin katsastus 1

Pannuprojektin 19 tuotetta on nyt pyöritelty noin kaksi kuukautta ja on aika kurkata onko edistystä tullut. Alkutilanteen näet täältä.


Primereissa ei näy eroa vaikka Dermosilia olen muutaman kerran käyttänyt ja YR eye primeria lähes joka kerta meikatessani. Nyxin poskipunassa ei näy mitään muutosta ja mietin jo tässä vaiheessa miten fiksua oli ottaa baked-poskipuna mukaan kun se on niin tiukkaan pakattua ja vielä kohollaan paketista jolloin pannuun osuminen on ihan mahdottomuus. Essencen puuteria olen käyttänyt ehkä tusinan kertaa, pientä edistystä näkyy silmälle mutta ei vielä kameralle.


Lumenen beauty serumissa viiva on siirtynyt Lumenen yläosasta invisiblen alle. Essencen hydra-kynsiseerumi on vajunut selkeästi ja nyt ollaan tuossa hydran yläpuolella olevan kaaren huipun kohdalla. Punainen kynsilakka ei vielä näytä edistymistä ulospäin vaikka olen sitä käyttänyt ja Sally Hansenin lakassa on vajumista noin diamond-tekstin verran.


Lancomen huuliöljy on vajunut hyvin, nyt siitä näkyy jo läpi parin millin verran. Viimeksi shaker oli kyljellään ja "aukko" ei yltänyt pohjaan asti, nyt yltää jo hyvin. Lover-hajuvesi on ylimmän kukan puolessa välissä kun alunperin se oli ehkä toiseksi ylimpien terälehtien kärjissä. Catrice freezing spray on vajunut nopeasti  ja on nyt ylimmän viivan kohdalla.


Voidemaisiin tuotteisiin olen koskenut niin vähän, että niissä ei näy mitään muutosta.


Kulmakynä ja silmänrajauskynä ovat molemmat vajuneet noin sentin kahdessa kuukaudessa. L`Oreal color riche shine 112 Only in Paris loppui noin viikko sitten ja sen tilalle otan projektiin essencen vanhan LE huulipunan happy girls are pretty sävyssä 02 live, laugh, love and repeat.


I heart makeupin palettiin on tullut ensimmäinen pannu näkyviin. Muissa sävyissä ei paljon kulumaa näy. Osaan sävyistä en ole koskenut ollenkaan, tällä meikatessa on ollut melkein aina sama look.


Catrice highlighterissa olen keskittynyt oikeaan reunaan ja siinä näkyy sen verta käytön jälkiä, että gauche-sanan viimeiset kirjaimet alkavat olla kadonneet.

Seuraavaan katsaukseen mennessä tekee tiukkaa saada mitään loppumaan, mutta ehkä jokin vielä yllättää iloisesti.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie