Helmikuun loppuneet


Helmikuun loppuneita on määrällisesti ihan jäätävästi ja oli tuo roskapussikin kyllä täynnä. Tarkoituksella käytin pikkutuubeja ja -pulloja joulukalentereista ym. kun olin reissuissa. Käsirasvaa meni näin ollen 7 tuubia. 
The Body Shop British rose ja Shea on noita Body Shopin miedompia tuoksuja mitä uskaltaa käyttää julkisillakin paikoilla. Muutaman tuoksun kanssa saa pelätä, että onko luentosalissa ym. allergikkoja. Hyviä käsivoiteita.
L`Occitane Cherry Blossom, Amande ja Verbena ovat hyvin kevyitä käsivoiteita, jotka eivät käsilleni riitä. Sheavoide taas on lempparini yökäytössä.
Yves Rocherin  pitkäkestoisesti kosteuttava käsivoide oli yöpöydällä pitkään ja lopulta loppui. Ei ihmeempiä sanottavia kun liian ohut yöksi ja liian hitaasti kuivuva päiväksi.


L´Occitanen joulukalenterista tulleita:
Shampoo 5 essential oils ihan ok. Kohtuuvahva tuoksu.
Hoitoaine 5 essential oils ei suostunut tulemaan pullosta ulos eikä riittänyt kosteutustehoissa tukalleni. Takkuun jäi.
Cherry Blossom Bath & Shower gel on ihana.
Cherry Blossom shimmering lotion oli liian kevyt ja kimalteli vähemmän kuin muina vuosina.


Bio2you Natural nutritive seabuckthorn cream with panthenol oli kiva kasvovoide. Tiedän vaan jo, etten tule tilaamaan ellei tule joku muu akuutti tarve nettikaupaan mistä tätä saa. Jos tulisi vastaan hyllyssä niin varmaan ostaisin.
Lumene Harmonia Intense Moisturizer oli hyvä reissurasvana kun kosteutti riittävästi saunan jälkeen ilman seerumiakin. Tuoksu sarjassa on aika jännä, saattaisi ruveta tympimään isompina annoksina.
YR sebo vegetal gel creme oli ihan hirveää. Tuntui kuin olisi levittänyt silikoniprimeria naamaan ja kaikki rullasi tämän päällä. On kyllä tarkoitettu rasvaiselle iholle, mutta en ymmärrä miten toimisi silläkään.


Kropparasvaakin meni jäätävästi.
Beauticology pink grapefruit & raspberry body butter oli ihan ok vartalovoi. Ei mikään elämys mutta rasvasihan tällä. Mulla kun menee purkki viikkoon niin kovin kauaa mitään voidetta ei ihmetellä.
YR Repair Lotion Extra Dry Skinistä tykkäsin, oli sitä mitä sanookin ja jos joskus olen tekemässä tilausta YR:lle ja tätä vielä saa niin tilaan lisää.
Himalaya voide tuli joskus Bette Boxista eli on ikivanha ja oli kärsinyt iästään. Oli kuin tähän olisi kuivanut suolakiteitä. Purkista riitti kahteen kertaan kropalle niin käytin kiteistä välittämättä.
Avon Skin so soft öljy oli ihanaa. Paksua ja hyvin imeytyvää. Oli kyllä vanha pullo ja oli aika saada pois.


L´Oreal rare flowers kasvovesi on ihan kiva mutta pullosta oli vaikea annostella kun se on niin iso ja kasvovesi on aavistuksen paksua.
Batiste original kuivashampoo on vakkari. En edelleenkään haista mitään eroa tuoksujen välillä joten sen suhteen yksi ja hailea mutta toimiva tämä on.
Lumene Lähde Shower Creamin kohdalla luulin ostaneeni suihkussa käytettävää vartalovoidetta mutta tämä olikin pesevä suihkuvoide. Käyttöohjeesta ei ihan ottanut selvää kumpi on mutta INCIssä on toisena sodium laureth sulfate ja tämä vaahtosi. Jätti kyllä hyvän kostean pinnan. Käytin tätä joko yksikseen tai joskus kun kroppakin tuntui tarvitsevan kaksoisputsauksen niin toisen suihkugeelin jälkeen. Helpotti ihon kutinaa. Jos ei koko ajan haluaisi kokeilla uusia suihkugeelejä niin ihon kannalta voisi olla fiksua pysyä tässä.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls hoitoaine toimi ainakin omille kiharoille. Silikonista mutta tälle tukalle on oltavakin. Kosteutti myös latvoja. Näillä säillä tukka on sähköinen joka tapauksessa mutta ei nyt mikään hirveän paha ole ollut tänä talvena ja kaksihaaraisiakin on vain harvakseltaan.
XZ muumi selvityssuihke on pakko olla aina. Ei tule tukan kanssa muuten mitään. Yksi kotona ja yksi varuilta vanhempien luona.


L´Oreal color riche shine 112 Only in Paris oli pannuprojektissa ja loppui.
Catrice prisma lip glaze 020 Princess Peach kului viikossa kun näissä on vain 2,8ml. Tykkään ja tätä on toinen kappale jemmassa. Ovat kyllä eri eristä koska sama sävy ja ihan eri väriset.
Eos huulirasva oli yöhuulirasvana ja loppui. Tämän kohdalla oli pakko kaivella että mihin asti rasvaa on ja sehän tosissaan loppuu tuohon munan puoleen väliin jossa sitten on ristikko ja alaosa on tyhjää. Ihan hölmö pakkausmuoto verrattuna normaaliin. Sekä käytön että tilan vuoksi. Joku näitä vielä on, mutta alan hiljalleen luopumaan näiden isojen huulirasvapömpeleiden ostosta.
Narciso rodrigues fleur musc ei ollut minun tuoksuni. En osaa kuvailla hajuaistini heikkouden vuoksi mitään muuta.
L´Oreal Paradise Extatic on takuuripsarini juhliin. Arkena en jotenkin tätä jaksa.
Essence I need a miracle oli enemmän arkiripsarini. Ei kyllä värjännyt ripsiä pysyvästi lash tintinh complexista huolimatta mutta oli helppo arkiaamuisin. Pakkauksesta ja siitä että tuubissa on 16ml tuotetta vähän valitan, koska kaikkea ei millään ehdi käyttämään ripsarin ollessa käyttökelpoinen ja alaspäin laajenevaan tuubiin jää väkisin hirveä määrä tuotetta hukkaan.

Myös helmikuun huulipunapussiin valikoitunut w7 lip lights loppuu juuri kuun loppuun.

Nyt näyttää loppuvien suhteen vähän heikolta maaliskuulle mutta yritetään taas pienentää varastoja.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie