Catricen kevättä


Catricen uusi valikoima on ollut myynnissä jo pari viikkoa ja essence tulee myyntiin piakkoin jos ei ole jo kauppoihin tullut. Jotenkin nämä uudistukset eivät houkutelleet ostamaan samaan malliin kuin valikoiman vaihdos yleensä mutta aina sitä jotain tarttuu matkaan.


Catricen kynsilakoissa uutena ovat nudesarja More Than Nude Nail Polish (5 sävyä) ja värikkäämpi Galactic Glow Translucent Effect Nail Lacquer (8 sävyä).  Ostin sävyt 04 Shimmer Pinky Swear ja 05 Watch Out! universe blaze. Essencen kynsilakat uusiutuvat kokonaan mulla sävy 06 frosted kiss.


Glow Illusion loose powder Translucent radiance on irtopuuteri valoahohtavalla pigmentillä. Alla olevassa kuvassa näkyy oikealla, ei highlighter-hohtoa vaan enemmän koko kasvojen viimeistelyyn ja terveeseen hehkuun.
1 minute face perfector One fits all on aika rasvainen moussemainen tuote, jonka pitäisi tehdä mattainen lopputulos. Käytettäväksi joko yksin tai primerina. Aika tumma sävy mutta häivyttyi kyllä ihan nätisti. En ole kokeillut vielä primerina. 
HD active performance primer on valkea, nestemäinen primer SPF 30:lla. Ihan hyvän tuntuinen, en ole vielä kokeillut kestääkö urheilua niin kuin lupaa. Valkoisuus häviää iholle levitettäessä.


Vasemmalta oikealle primer, perfector ja puuteri.

  
Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara lupaa parantaa ripsien kasvua ja lisää voluumia. Harja on pieni kumiharja ja massa on aika kuivaa. Ihan nätit ripset mutta ei mitään ihmeellistä, ei kuivunut kovaksi vaan ripset jäi pehmeiksi ja joustaviksi.




Power Plumping Gel Lipstick (10 sävyä) sisältää hyaluronihappoa ja lupailee pulleampia huulia. Pehmeästi levittyvä, ehkä aavistuksen tunnen huulilla jotain kihelmöintiä. Huulet näyttää pulleilta, mutta nudepunalla miun huulet näyttää aina joten en nyt osaa sanoa siitä. Mutta hyväntuntuinen ja hyvä arkisävy.
Generation Plump & Shine Lip Gloss (8 sävyä) taas lupaa optisesti pulleampia huulia.



Huulipunasta sävy 040 Confidence Code ja kiillosta 010 Crystal Rock.


Sitä en tiedä tulevatko kaikki sävyt Suomen markkinoille kun katsoin tiedot saksalaisilta sivuilta. Essencen uuden valikoiman voit kurkata täältä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie