Yves Rocher -jouluhaalinta

Kausituotteet ja Limited Editionit ovat aina olleet akilleen kantapääni. Yves Rocherin joulutuotteet olivat erilaisilla koodeilla saatavina osin alehintaan jo marraskuussa joten tuli tilattua aika iso määrä.


Tein kuitenkin alkuperäistä kohdistetummat ostokset. YR tekee joka joulu valmiiksi monenlaisia lahjapakkauksia kausituotteista, mutta nyt tilasin suurimman osan irtotavarana sen mukaan mitä oikeasti käytän.


Tämän joulun kausituoksut ovat White Vanilla ja Marvelous Berries, joista kummastakin tilasin suihkugeelin, käsisaippuan, kosteusvoiteen ja käsivoiteen.


Kummassakin tuoksut ovat kohtalaisen mietoja, mutta kuitenkin mukavasti tuotteesta tuoksuvia. Suihkugeeli ja kosteusvoide ovat 200ml, käsivoide 75ml ja käsisaippua 190ml. Hinnat vaihtelevat 2,90€-4,90€.


Yhden lahjapakkauksen kausituoksuista ostin, koska minikoot ovat myös heikkouteni.


Voide ja suihkugeeli 50ml, huulirasva normaalikokoinen 4,8g ja käsivoide 30ml yhteensä 9,90€.


Suihkugeeli- ja käsivoidepakkaukset ostin koska en ole kokeillut käsivoiteita ollenkaan ja suihkugeeleissä on minulle uusia tuoksuja. Molemmilla paketeilla hintaa 11,90€. 50ml pulloissa tuoksuina Coconut, Almond Orange Blossom, Olive Petitgrain, Mango Coriander, Bourbon Vanilla ja Rasberry Peppermint.


Käsivoiteiden tuoksuina Coconut, Olive Petitgrain, Mango Coriander ja Bourbon Vanilla ja tuubien koko 30ml.


Mango Corianderia lähti mukaan vielä 200ml kosteusvoide ja suihkugeelitiiviste. Tämän suihkugeelitiivisteen pitäisi riittää aivan pienenä pisarana koko kropan pesuun jolloin pakkausmuovia kuluu paljon vähemmän.


Toisena tilaajalahjana olleesta hajuvedestä kieltäydyin, en halua yhtään uutta hajuvettä kokoelmiini, etenkään haistelematta sitä ensin. Sen sijaan kolmen vartalovoide, puhdistusvoide ja hiusten yöhoito 30ml tuubeina tulevat kyllä käytettyä.

Joko olet tutustunut YR:n kausituotteisiin?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie