keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Montako purnukkaa sitten oikeasti tarvitaan?

Eilen oli puhetta miten vähällä pärjäisi, katsotaan tänään paljonko keskiarvopäivään normaalissa elämässä tarvitsen. Eilen oli kouluhommia kotona päivä enkä käynyt muualla kuin lähikaupassa, joten en meikannut ollenkaan. Meikkaus nostaisi purkkimäärää heti 3-15 purnukalla.Aamun aikana sain käytettyä kymmentä eri tuotetta. Kasvojen puhdistukseen käytän aamuisin micellivettä, joka tällä hetkellä on Body Shopin kasvovesipullossa reissun jäljiltä. Kosteutukseen aamulla kevyempi, turvotusta vähentävä sy-voide ja Lumenen vanhaa sarjaa oleva kirkastava seerumi sekä päälle L`Orealin Hydra Genius kuivalle iholle. Hampaiden pesussa tällä hetkellä Sensodyne kun paikkauksen jäljiltä kaikkia muita hampaita vihloo. Kiharat pitää aamuisin kostuttaa ja käytän siihen suihkutettavaa, hiuksiin jätettävää hoitoainetta. En siis kastele märäksi, kostutan vain pinnasta kevyesti. Huulirasva aamulla ja sen jälkeen vaihdan huulikiiltoon. Osa Blistexin huulirasvoja on alkanut viime aikoina ärsyttää jos käytän niitä koko päivän. Travalon tyhjentelin aamulla viimeisistä tipoista, mutta hajuvesi kuuluu yleensä ei-työpäiviin. Käsirasvaa lotrailen kotipäivinä koko ajan.


Illan suihku/kylppärimäärä onkin sitten huomattavan iso. Tämä jää tietysti pienemmäksi silloin kun en pese hiuksia ja nyt lisänä oli vielä päänahankuorinta ja -rasvaus. Pesen meikit ensin kasvoilta micellivedellä jos sitä on ja suihkussa putsaan kasvot vielä geeliputsarilla, jonka loputtua vaihdan talveksi voidemaisiin putsareihin. Kasvovesi jäi näköjään kuvasta. Ennen suihkua levitin päänahan kuorinnan ja suihkun normaalin shampoo/hoitoaine/suihkugeelikombon jälkeen levitin latvoihin hiusöljyn, päänahkaan ohuen voiteen ja pituuksiin öljysuihkeen. Silmänympärysgeeli on illalla huomattavasti kosteuttavampi ja Lumenen kaksifaasinen ravitseva tehohoito (vanhaa sarjaa, puuttuu kuvasta) menee vielä kasvovoiteen alle. Kividödö kuuluu laittaa kostealle iholle, joten se tulee myös illan suihkureissun saldoon. Elikkäs oman laskun mukaan 13 purnukkaa.


Illalla vielä kropan, jalkojen ja käsien rasvaus sekä sama huulirasva kuin illalla. Eli koko päivän kokonaissaldoksi tulee 26 plus jotain varmasti unohtui. EDIT, unohtui ainakin käsisaippua ja kynsiöljy.

Purkkeja on kohtalaisen tolkuton määrä mutta toisaalta olen todennut nämä toimivaksi yhdistelmäksi jolla kantapäät eivät ole haavoilla, kasvot eivät kuki tai hilseile, en raavi ihoani ja päänahkaani auki, hiukset pysyvät päässä ja latvojen leikkuuvälin pystyy pitämään järkevänä eikä päivittäinen rutiini tunnu liian vaivalloiselta.

Miltä oma päivittäinen purnukkamäärä tuntuu tähän verrattuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti