Dermosil Black box

En ihan onnistunut välttelemään ostoksia viime perjantaina kun vietettiin yhtä aikaa Black Fridayta ja Älä osta mitään päivää. Tänään sain suoraan ovelle tuotuna ensimmäisen tilauksen, joten vilkaistaan se läpi.


Tilasin Dermosililta Black Fridayn Black Boxin, jota siis ei valitettavasti enää saa, mutta sen sisältämiä tuotteita löytyy nettikaupasta. Bonuspisteillä sain kaksi tuubia kesän sesonkiprimeria ja kangaskassin. Tilaan niin harvoin Dermoshopista, että yritän käyttää bonuspisteet aina samalla kertaa.



Summer Dream meikinpohjustusvoide SPF 20 normaalihinta on 6,20€ mutta tosiaan bonuspisteitä meni 125per tuubi. En olisi ostanut kahta, jos olisin jotain muuta saanut pisteillä mutta näissä on onneksi päiväys vasta 2019, joten en aukaise niitä nyt talvella.


Sitten itse boxiin.


Sekä ruskea pahvilaatikko, jossa kaikki tuli, että tämä Black Box oli pakattu kiitettävän hyvin paperilla täyteen.


Olin yllättynyt siitä kuinka paljon tavaraa 25€ hintaan sain. En siis maksanut koko tilauksesta muuta kuin Boxin hinnan.


Living Liquid Soap (6,60€) sopii joko vartalo- tai käsisaippuaksi. Summer Dream suihkugeeli (4,90€) lupailee hellävaraista ihonpuhdistusta.


Kuitumuotovaahto (5,00€) ja Silottava vartalogeeli (9,90€) tulevat varmasti kokeiltua vaikka en selluliittivoiteiden tehoon selluliitin kohdalla usko. 


Nature Jalkavoide, organic Ecocert (6,20€) tuoksuu kommenttien mukaan hammastahnalta, joten pitää kokeilla. Savinaamio (8,50€) on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, mutta kyllä kuivakin iho välillä innostuu ja kaipaa ainakin t-alueelle savimaskia.


Meikkejä tuli vielä ihmeen paljon.

Baked Duo Luomiväri Brown (4,90€)

Huulikiilto Dazzling Coral (3,90€)

Huuli- ja poskipuna Sweet pink (4,90€)

Kynsilakka dreamy rose (3,90€)

Trio Peitevoide (7,50€)

Huulikiillon väri vasemmalla on oikein mieluinen. Huuli- ja poskipuna ei lähtenyt ensimmäisellä pesulla pois vaan siitä jäi selkeä tint jäljelle. Värikään ei ehkä poskille itselleni ole se osuvin ja tuubista pitää tuotetta ottaa sormin, mutta otetaan kokeiluun.

Boxille luvattiinkin 65€ arvo, mutta bonustuotteet mukaan lukien kaiken arvo on n. 80€. Mietin ensin, että olisin tilannut BetteBoxin kolmeksi kuukaudeksi, mutta tämä oli kyllä paljon parempi sijoitus kun Betten hinta on noussut ja tarjonta mielestäni heikentynyt. Suurimmalle osalle Black Boxin tuotteista löytyy käyttöä ja ei oltu lähdetty liian erikoisia tuotteita tunkemaan mukaan vaikka varmasti Black Fridayn henkeen tarkoituksena on ollut tyhjentää varastoa uuden tavaran tieltä. Käsivoidetta vielä kaipasin boxiin kun jalkavoide tuli.

Shoppailitko perjantaina vai vietitkö Älä osta mitään päivää?

 




Kommentit

  1. Kirjoittelin äsken omaan blogiini myös tästä boxista :D Muuten sain samat tuotteet, mutta luomivärin sain sävyssä Black ja huulikiillon Carnival Pink -sävyssä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie