Pärjäisikö kolmella purnukalla?

Äiti oli käymässä ja kauhisteli tätä kosmetiikan määrää. (Suurin osa oli kyllä piiloteltu vaatehuoneeseen näkymättömiin.) Kysyi sitten siinä kauhistellessaan, että mitä jos miun pitäs selvitä kolmella purnukalla. Totesin, että pärjäisin, mutta minkä hiivatin takia elämän pitäisi olla niin tylsää. Sitten kun rupesin miettimään, että pärjäisikö kolmella purnukalla, niin kyllä sitä hätätapauksessa pärjäisi. Mitä siis valitsin pärjätäkseni.


Syväpuhdistavaa tai ei, jonkun sortin shampoo/suihkugeeli/saippua olisi pakollinen, sillä hajoaisin päänahan kutinaan ilman säännöllistä pesua ja ympärillä olevat ihmiset hajoilisivat hajuuni.


Kosteusvoide on toinen valintani kolmesta. Mieluummin otan jonkin perusvoiteen kuin alan huulirasvalla kroppaa voitelemaan, mutta jotain rasvaa pitää päästä varpaisiin atoopikon saada.


Kolmas valintani on hammastahna, vaikka sitä aina LivBoxin aikaan moitinkin. Ensimmäistä kertaa hampaassa paikka ja kovin montaa en mielelläni ota.

Jos listaa saisi vähän laajentaa niin seuraavana tulisivat


Hoitoaineet eri muodoissaan, tällä hetkellä taitaa olla käytössä normaali hoitoaine suihkussa, öljy ja jättipullo tätä Moisture Kickiä.


Viidentenä tulisivat sitten ne huulirasvat/kiillot/punat.


Omalla kohdallani dödö on kohtuu myöhään listalla, vasta kuudentena mutta johtuu siitä, etten pysty suurinta osaa dödöjä herkistymisen vuoksi käyttämään.


Meikkituotteista huulipunan lisäksi ripsari on pakollinen eli pääsee numerolle 7.


Lopuista sijoista olikin jo vaikeampi miettiä, mutta heitin nyt suihkugeelit sijalle kahdeksan.


Meikinpoistoaineita tarvitsee vähemmän jos meikki rajoittuu vain ripsariin ja huulipunaan, mutta kasvot alkaisivat kukkia jos en putsaisi niitä, tais putsaisin vain saippualla.


Kymmenenelle sijalle nostin yleisesti arjen pienet luksukset, koska kyllä elämä vaan olisi vähemmän hauskaa ilman niitä. Jos kaikista ylläolevista tuotteistakin ottaa ne mitä rutiineissa käyttää niin ei kyllä kymmenenkään riitä, mutta kyllä kolmella pärjää jos pakko on.  Ainakin mökkiviikonlopun ajan.

Mitkä kolme sinä valitsisit jos olisi pakko valita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie