Joko saa aukaista?

Kerroinkin jo Makeup Revolutionin kalenterista mutta en sitten malttanut pitää kukkarosta kiinni vaan ostin vielä lisäksi Essencen kalenterin. Viime vuotiseen verrattuna Essence on paljon järkevämmän muotoinen ja vähän löpsöä Makeup Revolutionia miellyttävämpi.


Mietin moneen kertaan myös suklaakalenteria, mutta päädyin siihen, että ostan ennemmin suklaata silloin kun siltä tuntuu. Minun joulunviettoni on usein vähän nurinkurista, eli olen jo ihan säpinöissäni marraskuun puolella ja alan sitten rauhoittua työjoulua kohden. Yleensä marraskuussa myös kalenteri polttelee jo kovasti avaamaan. Tänä vuonna molemmat odottivat kiltisti kaapin päällä.


Makeup Revolutionin kalenteri on joko tyylikäs tai tylsä. Etukannessa lukee, että sisältää 25 täysikokoista tuotetta, epäilen kyllä, että osa tuotteista on kalenteria varten pienennettyjä, koska lunkut eivät ihan vastaa aikaisemmin ostamiani tuotteita. Tiedän suunnilleen mitä odottaa kalenterista, en halunnut ihan sokkona kalenteria ostaa.


Essencen kalenteri on brändiin sopien herttaisemman jouluinen. Takakannessa olikin kivasti KUVIEN kanssa kerrottu mitä sisältää. Itseäni tosin ei tänä vuonna haitannut, koska halusin tietää mitä saan kun viime vuonna oli myös Essencen kalenteri enkä halunnut liikaa samoja tuotteita enkä myöskään valtavaa pettymystä kaiken maailman turhan rihkaman kanssa.

Vieläkö jaksaa odottaa perjantaihin?

Kommentit

  1. Makeup Revolutionin kalenteri olisi mieluusti kelvannut mullekin! :) Mulla odottelee vaatekaapissa Lumenen joulukalenteri enkä millään malttaisi odottaa perjantaita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie taas haaveilen siitä Lumenen kalenterista :D En kuitenkaan viitsinyt maksaa siitä kun on niin paljon ihonhoitojuttuja jo jemmoissa odottelemassa testausta.

      Poista
  2. Mistä ostit essencen joulukalenterin? Tilasin omani Kosmetik4lessiltä ja se on jo Suomessa, mutta saa nähdä ehtiikö se perjantaiksi. Kutkuttelee jo päästä availemaan joulukalentereiden luukkuja, mutta minua ainakin auttaa kun ajattelee että vielä yksi aamu ja sitten saa avata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tilasin Kosmetik4lessiltä sillon heti kun se tuli myyntiin, tai itseasiassa se ei essencen oman sivun mukaan ollu ees vielä myynnissä kun sain tilattua. Itekin ootan nyt pakettia Kosmetik4lessiltä ja joka aamu kun kuulee auton pihassa, paniikkisäntäys sängystä ylös, että oisko posti.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie