torstai 23. marraskuuta 2017

Helsingin reissun ostokset

Kävin alkukuusta Helsingissä Liikuntalääketieteen päivillä. Hyvien luentojen mutta hankalien aikataulujen vuoksi olin kahden päivän reissulla viisi päivää. Menin siis edeltävänä päivänä ja kun halusin nähdä sukuakin, niin lähdin takaisin lauantaina tehdäkseni sunnuntain paniikissa tilastotieteen tehtäviä. Ehdin käydä tiistaina mennessäni Forumissa ja torstaina päivien loputtua kävin pyörähtämässä Sellossa. Olin yllättynyt ja melkein ylpeäkin siitä, kuinka vähällä loppujen lopuksi pääsin kaupoista ulos.


Forumissa en käynyt kuin Body Shopilla kun reppu oli hiukan tiellä ja törmäilin kaikkeen. Yleisesti ottaen koko reissun ajan palvelu kaupoissa oli ihmeen hyvää hymyt ystävällisiä etenkin siinä vaiheessa kun jotain jouduin sanomaan. Savo-karjalainen murteeni herättää lähes aina huvittuneita ilmeitä reissatessa.


Body Shopilta lähti mukaan kaksi kausipakkausta, joista kummastakin löytyvät tämän vuoden kausituoksut Frosted Berries, Vanilla Chai ja Frosted Plum. Pienet käsivoidetuubit ovat näppäriä mukana kannettavaksi ja pienet Body Butterit ovat kivoja kun kuluvat riittävän nopeasti ettei yhteen ehdi tympiintyä. Body Shopin ajatus tuoda aikaisempia kausituoksuja on mielestäni todella hyvä ja lempparini näistä on Frosted Berries.


Sellon Cittarista ostin Maybellinen Color Drama intense lip paintin, jota halusin YouTube-videoiden perusteella, mutta jota ei Kuopiossa ole näkynyt. Lavera on pitkään ollut kokeilulistalla ja nappasin mukaan Hand & Cuticle creamin samoin kuin Real Techniquesin neljän sienen setin, jota olin jo Kosmetik4lessillä katsellut. Sensodyne tuli pakottavaan tarpeeseen kun hampaita vihloi koko ajan ja Lumenen klassikkosarjan kosteuttava silmänympärysvoide tuli mukaan ihan kokeilunhalusta. Saisiko muutaman euron Lumenella saman tuloksen kun paljon kalliimmilla?

Kävin Kicksillä ja Emotionissa ja vaikka kummassakin oli hyviä tarjouksia ja paljon merkkejä joita en täältä Kuopiosta suoraan saa, niin pitkän päivän jälkeen, ei Urban Decaykaan jaksanut kiinnostaa vaan ostokset rajoittuivat Cittariin.

Liikuntalääketieteen päivistä vielä mainittava, että onnistuin ensimmäisenä päivänä menemään paikalle pyjamassa, mutta nukahdin vasta toisen päivän luennolla. Mietin jo pakatessa, etten muista ostaneeni kyseistä mustaa paitaa (pakkasin vain mustia paitoja reissun helpottamiseksi), mutta heitin sen nyt sekaan ja pakkohan se oli päälle laittaa kun muuten paidat eivät olisi riittäneet. Muistin vasta paidan ollessa päällä, että sehän on tosiaan pyjaman paita. Onneksi suurin osa vaatevarastosta on Nanson trikoota niin kukaan ei erota kuljenko yö- vai päivävaatteissa. Toisena päivänä nukahdin vaikka luento oli hyvä ja olin nukkunutkin hyvin. Luennoitsijalla vaan oli niin rauhoittava ääni ja auditoriossa vähän huono ilma.

Nyt Black Friday Weekilläkään ei ole tullut ostoksia tehtyä hyvistä tarjouksista huolimatta. Yksi viime viikolla tilattu paketti on tulossa esittelyyn kunhan saapuu, mutta sitten alkaa olla omat =itselle ostetut, joululahjat kasassa.

Joko shoppailit alkuviikon tarjouksia vai odotatko huomista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti