Lokakuun loppuneet


Jaahas, oli tarkoitus tehdä verkkotentti nyt heti aamusta, mutta tenttiäpä ei Moodlessa näy niin kirjoitellaan sitten nämä viime kuun loppuneet vihdoin ja viimein. Kuvat ovat odottaneet pari viikkoa, että ehtisin sanailemaan jotakin. Kuvat on vähän hassuja kun alkaa ainakin täällä Kuopiossa olla niin harmaata, että kuvaaminen luonnonvalon varassa vaatii jos jonkin näköistä asettelua ja temppuilua.




Garnier Respons Caring mask oli oikein toimiva hiusnaamio, purkki oli helppo viimeisiä käyttökertoja lukuunottamatta. Tilaa toki kylppäristä vie.
Hiusharjan vaihtoaika oli selkeästi tullut kun en saanut sitä enää millään puhtaaksi.
L´Occitane 5 essential oils shampoo ei tuoksun takia oikein miellyttänyt. Pesi kyllä ihan ok. Viime vuoden joulukalenterista, joten aikakin käyttää.
Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir oli toimiva hiusöljy kuivalle ja luonnonkiharalle tukalle. Pesun jälkeen sai useamman pumppauksen haroa kosteaan tukkaan ilman liikaa öljyisyyttä.



Rasvamäärästä huomaa syksyn tulleen. Essence super rich super soft hand creamia on vähän joka repun ja laukun taskussa. Riittävän tuhtia mutta nopeasti imeytyvää.
Yves Rocher Protectyl Vegetal Apres soleil After Sunia käytin kaksi pulloa pois kun näistä oli jo päiväys mennyt. Toimi ihan ok kosteusvoiteena.
YR Clementine & Spices on viime joulun kokoelmasta ja mukavan ohut päiväkäyttöön.
Lumene Suojaava käsivoide SK10 meni kyllä sisäkäytössä kun ei tänä vuonna aurinkoa paljoa näkynyt.



Nivea Sensitive Cleansing Wipes, en tykännyt, liian kuivia ja halvemmalla saa parempia etenkin kun käyttää niitä enemmän swatchien ja sotkujen pyyhkimiseen.
Supermood Youth Glosta tykkäsin. Toimi kesällä iholla todella hyvin kun käsidesihuurut ja hiki rasittivat ihoa niin pieni määrä aha-happoja piti sen paljon paremmassa kunnossa. Kesällä huomasin jos pidin taukoa, syksyllä kun loppui, ei enää huomannut eroa.
Herbina Energy boost micellar-puhdistusvesi on normaalille ja sekaiholle mutta ainakaan kesä/syyskaudella tykkäsi kuivakin iho siitä. Puhdisti sen mitä tarvitsin, käytän aamuisin yksinään ja illalla ennen toista putsaria.
L´Occitane Immortelle essential water haisee aivan järkylle mutta kyllä tämän vanulapun kautta kasvovetenä käytti kun oli pieni pullo.


Pannuprojektin poskipunat ja highlighter eivät loppuneet kuten näkyy mutta eivät näyttäneet enää syksyllä kivalta iholla. Nina- hajuvesi loppui, samoin Essencen huulipuna/kiilto.


YR Ultra Volume Mascarasta kirjoittelinkin jo aikaisemmin. Tykkäsin mutta kuivui kohtuu nopeasti.
Essence Instant Volume Boost ei toiminut omissa ripsissäni, tuli ihan tikut.
YR eyeliner, essence liquid ink, YR frosted eyeshadow, ja Lumene True mystic precise tip eyelinerit saivat lähteä halloweenin jälkeen kun olivat joko kuivia tai ikäloppuja.
Essence effect lipgloss frosty flakes sisälsi aika isoja glittereitä joiden vuoksi ei oikein ollut tyyliäni kodin ulkopuolella. Yllättävän pehmeitä glittereitä kuitenkin niin tulihan tuo lopulta käytettyä.
Blistex Rasberry Lemonade Blast on yksi lempparihuulirasvojani. Väritön mutta kivan tuoksuinen.


Pannuprojektin tuotteita ei paljoa enää ole ja armonaikaa on vielä puolitoista kuukautta. Vähän vaan mietin että poskipunalle ehkä anna vielä lisäaikaa koska se näyttää edelleen siltä ettei ole koskettukaan ja vaikka onkin vanha, koostumus ei ole muuttunut, pigmentti on säilynyt ja on vaan ihana.
Kynsiöljy saattaa loppua jo tällä viikolla, viimeistään ensi ja muihin varmaan vähän jää mutta roskiin menevät vuoden vaihtuessa. Aikaisemmat kuvat löytyvät Pannuprojekti 2017 tunnisteen alta.

Kohta saa taas uutta roskakasaa alkaa käymään läpi :D

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie