24 in 24 katsaus 2

 Edellinen katsaus tuli tehtyä maaliskuun puolessa välissä ja nyt vuoden puolivälin lähestyessä tilanne näyttää aika kivalta. Toisaalta helpot ovat nyt loppuneet joten loppuvuodelle riittää haastetta.

Lue lisää:  24 in 24 katsaus 1

Alkutilanne näkyy yllä olevasta kuvasta, josta on ruksittu jo loppuneet tuotteet.


Catricen entsyymikuorintaa olen alkanut aktiivisemmin käyttää vasta nyt säiden lämmetessä ja se kestää kyllä loppuvuoden. Samoin kynsilakat kestävät. Punaista käytän lähinnä varpaissa ja vaaleaa sormissa mutta varpaita ei tarvitse etenkään talvella lakata edes joka viikko ja sormenkynnet voin lakata vain viikkoina jolloin ei ole labraopetusta. Eli suunnilleen lomat plus kolme viikkoa vuodessa 😉

 
Lumenen puuteri on vajunut kivasti. Viiva on piirrettu rasian ollessa pystyasennossa. Catricen highlighterissa näkyy jo päivittäinen käyttö mutta hyvä jos pannun saa ennen vuoden loppua näkyviin. Nyxin luomiväriä ei ole pahemmin tullut käytettyä.
 

Lumenen hoitovedet ovat olleet vähällä käytöllä kun olen yrittänyt yhtä toista talvisempaa tuotetta käytellä pois. Body shopin vartalospray tuskin loppuu tänä vuonna ellen ala käyttää vessanraikastimena. Catricen huulikuorinta sen sijaan on kulunut hyvin ja loppuu varmaan jo alkusyksystä.

Doven värillinen vartalovoide sotkee lakanat ja pyyhkeet vielä käyttöä seuraavana päivänäkin, joten on pitänyt miettiä vähän tarkemmin milloin käyttää. Mutta nyt iso pullo on suunnilleen puolillaan. Lumenen silmänympärysvoiteesta ei näe miten paljon on kulunut mutta tuntuu jo aika kevyeltä.

Korresin aurinkovoide on kohta lopussa. Samoin Catricen meikkivoide. Viimeistään heinäkuussa loppuu.

Eli 14 kahdestakymmenestäneljästä on vielä jäljellä ja kunhan päästään kesäkuun loppuun eli puoleen väliin niin aika lailla puolessa välissä on projektin tuotteetkin. Ja lomalla heinä-elokuussa on sitten ehkä helpompi saada noita hankalia tuotteita loppuun.






Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie