Toukokuun loppuneet

 Koko kevään oon valitellut, että ei taaskaan loppunut paljon mitään. No nyt toukokuussa loppui sitten paljon.

Cutrin Ainoa kosteuttava hoitoaine oli ihan toimiva ja kosteuttava hoitsikka. Ostan varmaan jossain vaiheessa taas lisää joko tätä tai jonkun muun Cutrinin hoitoaineen vaikka houkuttaisi testata ne Lumenen merkin alla marketteihin tulleetkin. Nyt tosin ei vielä tarvitse hoitsikkaostoksille lähteä kun jemmoja on.

Dermosil Arganöljyshampoo tuli muistaakseni kaupanpäällisenä mutta tykkäsin tästä. Ei kuivattanut ja sopi hyvin käytettäväksi pari kolme kertaa viikossa. Toki kerran viikkoon kaipasin sitten puhdistavampaa shampoota poistamaan muotoilutuotteet.

Lumene Karpalo suihkugeeli oli pliisu. Tuoksu oli esanssinen ja geeli väritöntä vaikka karpalon olettaisi olevan punaista. Käytin käsisaippuana.

Ziaja argan vartalovoide on kuivalle iholle tarkoitettu hiukan paksumpi voide. Tykkäsin mutta onneksi sain loppuun ennen helteitä ja nyt vaihdoin sitten ohuempiin. Edullinen ja saatavilla esim. Sokokselta vaikkakin yleensä tilaan Kosmetik4lessin tilauksissa.

Rituals.. The Ritual of Sakura pearlescent body scrub on hellä ja hienojakoinen kuorinta. Tykkään tästä mutta vielä enemmän tykkään suola- tai sokerikuorinnoista. Olen joskus ennenkin käyttänyt ja jos seteissä tulee niin tykkään mutta en niin paljoa että ostaisin erikseen tätä. 


Eveline Cosmetics Silky Hands käsivoide sisälsi 10% ureaa ja piti kädet kohtuu hyvässä kunnossa kevään ajan. Ihon kannalta oli hankala talvi ja kädetkin toki kuivuivat mutta ei niin hirveän pahasti.

Yves Rocher The raspberry concentrate shower gel kesti tosi kauan. Näitä voisi ostaa lisääkin mutta eihän meillä ole enää kuin postiluettelotilaus ja siihen en lähde kun suihkugeelejä on hyllykaupalla lähikaupassakin. Mutta idea ja toteutuskin tiivistetystä suihkugeelistä toimi hyvin. Urtekramilla näyttäisi olevan vastaava tiivistetty suihkugeeli, pitää ottaa se joskus kokeiluun.

Eveline Cosmetics Revitalum moisturizing cream-mask jalkavoide piti jalat hyvässä kunnossa. Ureaa löytyy 30% ja kantapäät tykkää. Käytin ihan jalkavoiteena vaikka olisi voinut käyttää myös naamiona.

Rituals... The legend of the dragon oli kahdesta suihkuvaahdosta paremmin vaahtoava pullosta tullessaan mutta plum & cedar wood ei ollut tuoksuna lempparini.

Rituals... The ritual of hammam taas ei pullosta tullessaan vaahdonnut mutta käsissä hieromalla vaahtosi tosi hyvin. Tuoksu oli ensimmäisellä kerralla yllättävä ja melkein tukehduttavan voimakas eukalyptus (ja rosmariini) kun otin vähän reilusti ja suihkuverho oli kiinni. Kivoja mutta en viitsi ostaa täysikokoisia.


The Body Shop body yogurt british rose on vartalojogurtin perusmalli. Imeytyy nopeasti ilman ongelmia, kosteuttaa ja tuoksu on kohtalaisen mieto ja neutraali. Aina näitä tulee silloin tällöin ostettua mutta nyt in kyllä vielä aika monta muuta purkkia jemmassa.

Lumene Valo ravitseva vitamiini-tehohoito on kiva tuote mutta pumppu on pyllystä ja öljyä lentelee peilikaapin peileihin ja minne sattuu. Käytin seerumina ja kylmällä toimi siinä hyvin. 

Klippoteket Hair cure argan oil -hiusöljy oli kohtuu ohutta öljyä, tykkäisin ehkä paksummasta mutta tässä on kuitenkin hyvä hinta-laatusuhde joten en viitsi yleensä maksaa kalliimmista. 

Catrice Disney Winnie the Pooh Soothing Hand Cream 020 Just Doing Nothing eli Ihaa käsivoide oli tuoksultaan tylsempi kuin sarjan toinen Nalle Puh -voide. Mutta nopeasti imeytyvä, ohut käsivoide joka toimi työskentelyn lomassa hyvin.

Garnier Ambre Solair Kids Sensitive Advanced hypoallergenic milk ei kyllä ole mikään maito vaan ihan voide. Sopivan kokoinen aurinkovoide mukana kuljeteltavaksi ja ei mitenkään mahdottoman tahmainen vaikka vähemmän tahmaisiakin uusissa on.


Berry Therapy Lingonberry hair conditioner oli joku hotellin hoitsikka eli ei varmaan hirvän hyvää tehnyt hiuksille mutta selvitteli takut kuitenkin ja käytin pois. 

Clinique moisture surge overnight mask -yönaamiota käytin lähinnä niinä iltoina kun ei jaksanut väsyneenä naamalle tehdä mitään. Tykkään tästäkin kun sattuu jossain setissä tulemaan mutta en osta erikseen kun mielestäni kosteuttavia naamiota saa edullisemminkin.

essence fix & last make-up gripping jelly primer epäilytti alkuun mutta olikin hyvin toimiva primer. Toki piti hetki antaa kuivua eikä laittaa meikkivoidetta heti tämän päälle. Uudempi versio tästä on jo jemmassa mutta ei vielä käytössä. 

Rituals... The Ritual of Karma shimmering body oil ja The Ritual of Ayerveda nourishing rich body oil olivat molemmat hyviä mutta tosi erituntuisia öljyjä. Ayerveda oli selvästi paksumpaa ja rikkamman tuntuista öljyä. Ja Karman hileitä löytyy varmaan jouluun asti lakanoista ja vaatteista. En varmaan kumpaakaan nyt ole ostamassa lisää.


L´Occitane Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenhing Gel oli kivan tuntuinen kosteuttava geelimäinen kasvovoide. En löytänyt tätä enää Suomen L´Occitanen verkkosivuilta eli ilmeisesti lopetettu tuote. 

L´Occitane Rose käsivoide oli niin vahvan tuoksuista, että julkisissa ja töissä sai aina pelätä että laukaisee jollakulla migreenin. Tykkään tuoksuista mutta ovat hiukan hankalia muualla kuin kotona käyttää. Ohut ja nopeasti imeytyvä voide.

essence thick & wow! fixing brow mascara oli aika kevyen pidon kulmageeli eikä kuiduistakaan hirveästi hyötyä ollut. 

essence the gel nail polish 86 my sparklign darling oli pannuprojektissa ja loppui viimein. Kivan näköinen mutta käytin varpaissa ja irtoili välillä ihan liuskoina kynsistä.

Isadora twist-up metallic eye pen 44 golden khaki oli sävyltään juuri oikea ja levittyi ihanasti kun oli niin pehmeää. Mutta glitterinen koostumus myös levisi helposti. Oli ihan ikivanha mutta jään kaipaamaan. Toinen sävy on vielä käytössä mutta se ei ole yhtä hyvä vihreille silmille.

Lumene kulmakynä sävy 3 on hyvä ja helppo ja uusi on ostettu vaikka arjessa yritänkin käytellä muita tuotteita pois.

Hiusharja on ihan kaput kun varsi irtosi jo jokunen vuosi sitten ja nyt irtoaa piikit tukkaan kun tuo kumityyny on alkanut repeillä. Erilaisia kampoja ja harjoja on niin paljon, että odottelen nyt hetken ennen kuin ostan uutta. 

Olihan noita loppuneita nyt ja kesäkuulle jäi kohtuu monta purkkia odottelemaan loppumista. Kesäkuu vaan on niin kiireinen ja sisältää reissuja, että voi olla ettei hirveästi ehdi keskittyä niitä käyttelemään. Mutta katsotaan sitten kuukauden päästä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie