Kirjapalvelut testissä: Nextory

Olen käyttänyt jo iät ajat BookBeatia ja ollut pienestä sovelluksen ajoittaisesta jumituksesta huolimatta hyvin tyytyväinen käyttäjä. Aion kuitenkin heittäytyä villiksi ja testata tämän vuoden aikana myös muut kirjapalvelut, sikäli kuin niistä eteeni osuu maksuttomia kokeilujaksoja. Monet kirjapalveluista ovat ainakin lyhyen jakson maksuttomasti ja ammattiliiton jäsenetuna saan aika moneen pidennetyn kokeilujakson. Kokeilun aikana yritän kuunnella vähintään yhden äänikirjan ja lukea yhden e-kirjan. 

 

Lue lisää: Testissä Elisa kirja
 

Toisena testiin pääsi Nextory. Kokeilujaksona 40 vrk jäsenedun kautta, normaalisti maksuton kokeilu 30 vrk. Kuukausihinta parhaalla tilivaihtoehdolla 16,99€, 30 tuntia kuussa 11,99€ ja perhetili 20,99-27,99€. 

Ensivaikutelma sovelluksesta: Perustoimiva mutta hiuka sekava.


Ensivaikutelma valikoimasta: Samat suomalaiset ja suomennetut kirjat kuin muualla mutta laajempi johtamis- ja talouskirjojen valikoima Enkuksi todella paljon esimerkiksi kevyitä fantasia- ja viihdesarjoja. Kirjasarjojen kohdalta, osien järjestystä on vaikea hahmottaa kun ei ole mitään kohtaa mistä klikata näkymään kyseinen sarja ja siirtyminen kirjoja selatessa kirjasta toiseen on kömpelöä

Kuuntelukokemus: Mahdollisuus kuunnella 2x nopeuteen asti melkein portaattomalla säädöllä Mahdollisuus ladata offlineksi mutta jotenkin se tökki ja aina ladattu kirja ei ollutkaan latautunut eikä toiminut esimerkiksi junassa. Uniajastimeensai tise asettaa ajan minuutilleen.

Lukukokemus: Luin useita sovellukselle optimoituja kirjoja. Fonttia ja marginaalia saa muutettu mieleisekseen, joten kiva lukea.
 
 

Jatkoon? Kyllä. Nextoryn kanssa kävi niin, etten malttanut jättää paria kirjasarjaa kesken ja toisaalta tarvitsin kirjoja koulutehtävien tekoon, joten olen nyt parin kuukauden ajan maksanut tuota rajattua oikeutta Nextoryyn. Kunhan saan sarjat loppuun, tauotan kuitenkin Nextoryn ja kokeilen jotain muuta palvelua sitten seuraavaksi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie