Kuusijärvi ja Kokoomusnaiset

 Työpäivän jälkeen sitä on vähän laiska lähtemään mihinkään kuntosalia ja kauppaa kauemmas ellei mitään erityistä syytä ole. Onneksi on harrastuksia, joiden myötä tulee seikkailtua aina vaan uusiin paikkoihin. Tällä kertaa Kuusijärven ulkoilualueelle.

Kuusijärvi on ihana paikka kesällä esimerkiksi kävelyyn ja uimiseen, talvella hiihtämiseen. Paikalle pääsee niin julkisilla kuin omalla autolla ja Kuusijärven kuntoilureiteiltä pääsee siltaa pitkin Sipoonkorven kansallispuistoon.

Nyt kiersin vain rantareitin (1,4km) bussilta kävelyn lisäksi ja sitten istuskelin uimarannalla nauttimassa auringosta. 


Tällä kertaa harrastus, joka Kuusijärvelle vei, oli politiikka, eli Uudenmaan Kokoomusnaisten kanssa oltiin aloittamassa syyskautta. Vieraanamme oli Kokoomusnaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Pihla Keto-Huovinen. 

Uudenmaan kokoomusnaisiin kuuluu neljä paikallisyhdistystä eli Auroran, Tapiolan, Keski-Uudenmaan ja Vantaan Kokoomusnaiset ja suoraan Uudenmaan Kokoomusnaisiin kuuluvia henkilöjäseniä. Kun tominta-alue on Hangosta Loviisaan, niin tässä tulee kyllä hyvin tutustuttua eri paikkoihin.


Nyt kun pitkästä aikaa tavattiin kasvoikkain, ei keskustelusta meinannut tulla loppua. Lohikeiton äärellä käsiteltiin mm. ruuhkavuosien paineita, yrittäjien eläkeasiaa, eläinten oikeuksia, lähisuhdeväkivaltaa, koulukiusaamista, nuorten syrjäytymistä ja päihteiden käyttöä, terveydenhuollon tilaa ja elinkustannusten nousua.

Viimeiset meistä jäivät vielä parkkipaikalla vaihtamaan lukuvinkkejä viime aikoina luetuista kirjoista.


Cafe Kuusijärven lohikeitto ja korvapuustit maistuivat erinomaisesti Metsätuvassa ja illan musiikkiohjelmasta vastasi Tommy Huovinen.


Oli kyllä niin ihana tavata naisia taas pitkästä aikaa. Toimin itse Vantaan Kokoomusnaisten hallituksen jäsenenä ja Uudenmaan Kokoomusnaisten hallituksen varajäsenenä ja nyt pari vuotta toiminnassa mukana olleena, voin todeta, että meillä on huippuporukka. Meillä tehdään hommia porukassa ja ainakin itse koin, että mukaan on ollut helppo päästä. Joskus on tullut niitäkin harrastusporukoita vastaan, että kahdessa vuodessakaan ei oikein ole päässyt porukkaan sisään mutta Kokoomusnaisissa ei kyllä sitä ongelmaa ole ollut.

Eli jos vaikuttaminen ja esimerkiksi nuo tuolla ylempänä olleet keskustelun aiheet kiinnostavat niin ole ihmeessä yhteydessä joko blogin yhteystietojen kautta tai Kokoomusnaisten linkkien kautta. 

Ja jos et ole Kuusijärvellä koskaan käynyt niin nyt äkkiä sinne vierailemaan!

Kommentit

  1. Hyvä kirjoitus Kuusijärvestä ja kokouksestamme. Tosiaan oli hyviä keskusteluita mm työssä jaksamisesta, arjen hallinnasta ja niistä ruuhkavuosista. Näistä saadaan aloitteiden aiheita. Mukavassa joukossa on kiva tehdä ja tulla kuulluksi. Kiitokset Kuusijärven ravintolan ja kokous palveluiden järjestäjille. Hinta laatu suhde oli kohdillaan. Mukan mahtuu aina niin nuoria kuin kokeneempiakin NaisiaT Sari Vilén, Uudenmaan Kokoomusnaisten pj

    VastaaPoista
  2. Kuusijärvi on todellakin upea paikka, niin palveluiltaan kuin luonnoltaan. Kokoomuslaisuus on myös antoisa harrastus. Vilkkaan yhdistystoiminnan avulla jokainen löytää varmasti samanhenkisiä ihmisiä ja tie yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen on avoin. Kiitos eilisestä keskustelusta Kokoomusnaisten järjestämässä tilaisuudessa. Viikonloppu alkaa hyvin kun saa keskustella ajankohtaisista asioista samanhenkisten ihmisten kanssa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie