My Week: Fuksiviikko vol x

 Osa korkeakouluista aloitti fuksi/orientaatioviikolla ja viime viikolla ja sitä myöten minun työni sai taas vauhtia kesän rauhallisuuden jälkeen. Näistä vauhdikkaammista viikoista on jo sentään jotain järkeä kirjoittaakin kun työ ei ole ihan kahdeksasta neljään.


Maanantaihin en herännytkään omasta sängystä vaan Jyväskylästä, missä Liikuntatieteellisen tiedekunnan terveystieteiden opiskelijoilla alkoi opinnot. Olin päivällä esittelemässä työnantajaani Tajaa fukseille, tein osan työpäivästä yliopistolla ja tulin sitten vielä jatkamaan illaksi töitä hotellihuoneeseeni. Näitä töitä varten piti olla kunnon nettiyhteys ja VR:llä sitä ei tunnetusti ole niin olin illan vielä Jyväskylässä.


Tiistaina heräsin 5.50 vaikka herätys oli vasta klo 6. Aamupala 6.15 ja aamujunalla Pasilaan ja suoraan kokoukseen.


Työpäivän päätteeksi salille ja kauppaan ja kotiin purkamaan reissukamoja.


Keskiviikkona olin aamun etätöissä ja hyppäsin siitä sitten loppupäiväksi iltakuuteen asti omaan lukuvuoden aloitukseen. Aloitimme kevyesti oppariseminaarilla eli käytiin läpi mitä oppareille on tapahtunut kesän aikana ja jatkettiin selvittämällä mitä muuta kuin oppari syksyn aikana pitäisi saada aikaiseksi.


Torstaina ehdin tehdä täyden etäpäivän ennen kuin vaihdoin tieteellisen kirjoittamisen ja viestinnän aloitusinfoon, josta sitten junalla kokoukseen Tikkurilaan. 


Tikkurilassa ilahduin kun huomasin olevani siellä 40 minuuttia etuajassa eli ehdinkin pikapäivälliselle Raxiin. Raxin buffa on kyllä monesti pelastanut kun ruokaa pitää saada nopeasti. Kokeilein ekaa kertaa vegepizzaa, ihan ok sekin oli vaikka pepperonista enemmän pidänkin.

 
Perjantaina olin koko päivän Lahdessa töiden merkeissä. Ihanaa kun saa hengailla opiskelijoiden kanssa, omastakin iästä häviää se 10 vuotta äkkiä.  Paitsi illalla sitten väsymyksestä huomaa, ettei ole enää kaksikymppinen. Myös kukkahattutätimäisyys alkaa nousta esiin kun paikallisjunassa meni totaalisesti hermo kaljaa juoviin ja musiikkia täysillä soittaviin ja huutaviin ihmisiin.


Lauantaiaamuna hiukan väsytti mutta nukkumisen sijaan nokka kohtii Sipoota ja Nikkilää, jossa  viikon toinen vapaa-ajan kokous. Julkisilla hiukan kesti näin Länsi-Vantaalta.


 Valittiin piirin eduskuntavaaliehdokkaita. Kokouksesta takaisin Myrtsiin ja salille. Pukkarissa piti pyytää apua mekon vetoketjun kanssa. Tein pidemmän treenin ja loppuvaiheesta alkoi olla ihan tosissaan nälkä kun kello alkoi lähetä kolmea ja lounas vielä syömättä. Siitä äkkiä kauppaan ja kotiin syömään.


Loppulauantain röhnötin kotona katsomassa leffauusintoja. Olin ihan tööt enkä oikein jaksanut edes neuloa. 

Sunnuntaille jäi sitten aika pitkä lista tehtäviä asioita. Piti käydä uudelleen kaupassa kun lauantaina unohtui juttuja ja pestä pyykkiä ja huolehtia tiskit ja roskat siihen kuntoon, että voi olla taas työreissussa. Työreissuviikkoina roskaa tulee niin vähän, että pitää ihan muistuttaa itseään viemään ne roskat ettei seuraavan reissun ajaksi jää mitään yllätyksiä muhimaan. 

Sunnuntain vakiohommina on tietenkin myös seuraavan viikon läpikäynti ja suunnittelu. Nyt on kiireviikoille suunnitelmat aika valmiina, mutta aina pitää tarkistaa, että onko jollekin päivälle tietyn vaatteen oltava puhtaana tai power bank ladattuna ja mitä tarvitsen millekin päivälle mukaan. 

Vauhdikas viikko mutta pientä sunnuntaiaamun silmien karvastelua lukuunottamatta aika hyvissä voimissa vedetään. Varasin kuitenkin ennakoivaan huoltoon ajan fysioterapiaan.






Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie