Kaapit tyhjiksi: Loppuneet 9/2022

 

Taas alkaa olla loppuneiden korissa sen verran tavaraa, että on aika katsoa läpi mitä sinne on kertynyt.

 Cameleo eyebrow tint on vakiotavaraa kylppärinkaapissa. Värjään kulmani parin kolmen viikon välein, koska ne ovat luonnostaan lähinnä valkoiset, enkä näe muotoilla tai meikata niitä symmetrisiksi jos ei alla ole edes hiukan väriä.

Catrice kaviar gauche glow fixing spray oli yllättävän vähän kimaltava tai hohtava. Pohjalla oli ohuen ohutta hohdetta, joka piti ravistella aina irti mutta ei kuitenkaan näkynyt kasvoilla hohtavana. Joskus on ollut hohtavampiakin fixing sprayta näissä Catricen ja essencen limited editioineissa. Ihan ok fixinf spray kuitenkin, pumppu vaan ei ihan paras mahdollinen vaan aina alkuun oli todella jäykkä.

Essence Hello, good stuff! Herbal Face Mist oli mukava rauhoittava suihke kasvoille helteillä. En tiedä tekikö varsinaisesti mitään mutta tuntui ainakin hyvältä.

Catrice One step skin perfector oli meikitön meikki. Tästä tuli ihan aavistus väriä eli toimi yksinäänkin mutta myös primerinä muiden tuotteiden alla. Kosteutusta tästä ei kyllä paljoa saanut lupauksista huolimatta mutta helteellä hyvä tuote kun alle laittoi ihan ohuen seerumin. 

Catrice Clean ID Hydro BB cream oli arkipäivien ja lopulta juhlienkin vakkarituote. Sopivan vaalea sävy, mikä ei aina ole Catricellakaan varmaa, näppärästi levittyvä ja helppo tuote kuivalle mutta paljon hikoilevalle iholleni. Jemmassa on tätä toinenkin tuubi. 

 The Body Shop Cool Daisy vartalojogurtti ei tuoksultaa ollut lemppareitani mutta toimi kyllä hyvin. Ohut ja nopeasti imeytyvä voide, jota käytin kaikkina muina päivinä, paitsi ihan kovimmilla helteillä. 

Lumene Valo kirkastava ja silottava kosteusvoide ei sopinut iholleni jatkuvasti käytettynä, mutta reissuissa aina pari päivää kerrallaan toimi ihan ok. 

Lumene Lähde tehokosteuttava geelinaamio on kyllä ihan kiva mutta en tykkää kaivella geeliä tuosta isosta purkista. Joskus aikaisemmin tätä sai joulukalentereista ja seteistä pienessä tuubissa ja tykkäsin siitä muodosta enemmän. Tämä purkki on 150 ml ja kesti ikuisuuden saada tämä loppuun. Nyt on vielä pieni joulukalenterista tullut purkki jäljellä ja se varmaan saa sitten riittää tätä. Vähän tahmeaa yönaamiona ja jäi tyynyliinaan ja muutenkin löytyy kivempiakin kosteuttavia naamioita. 

Dermosil sensitive deo on vakkari, jota aina vaan säännöllisesti kuluu. Samoin parodontaxin hammastahnaa.


Catrice LipCushionit joutavat pois kun toinen sävy haisee hassulta ja punaisessa sävyssä tuollainen iso vaahtomuovityyny ei vain toiminut levityksessä. Ei tullut siistiä millään. Punaisissa huulikiilloissa on yleisestikin se ongelma, että niitä ei saa levitettyä siististi ilman, että alla on huulipuna. Aina jää joko vaaleampia kohtia tai sitten reunat menee sotkuisiksi. Eli kirkkaan punainen mieluummin huulipunana.

Isadoran minihuulipuna sävyssä 210 coral caress oli vain totaalisen väärä sävy minulle. Siihen on syynsä, että korallisia ja oransseja sävyjä harvoin ostan ja tämän käyttöönotto jemmoista muistutti taas miksi. 

Ei kyllä kirkkaat pinkitkään ole ihan omintani ainakaan sen jälkeen kun luovuin blondeista hiuksista mutta Catricen pH-reaktiivinen tinted lip glow balm oli ihan ok huulirasva koti- ja toimistokäyttöön.

Real Techniquesin sieni on ollut käyttämättömänä vaikka kuinka pitkään kun olen käyttänyt vain BB-voidetta ja sitäkin sormin. Otan sitten uuden käyttöön kun koen tarvitsevani.

Tällaiset tällä kertaa. Oliko tuttuja tuotteita?



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie