Korona kävi kylässä

Olin koronapäissäni unohtanut ajastaa aamulle tekstiä, mutta nytpä sitten kuulette parin viime viikon kuulumiset. Tosissaan toissa viikon torstaina sain tietää altistuneeni ja sunnuntaina vähän jotain kurkussa kaihersi mutta kotitesti oli kuitenkin negatiivinen. Maanantaina sitten astmalääkkeiden otto sai kyyneleet silmiin, koska koski kurkkuun niin pahasti. Eli etätöihin ja ja goodbuy vappusuunnitelmille. Hirvittävän hurjat suunnitelmat olikin kuten vappupullosta ehken aavistaa.


Neljä päivää ehdin katsella oravan juoksua kurkku kipeänä ja sitten kurkku helpotti mutta nuha alkoi. Kurkkukivun ja nuhan lisäksi oireina oli vähän normaaliakin pehmeämpi pää ja ympäri kroppaa pomppivat välillä vihlovatkin kivut. Toki ihan jo paljon istuminen tekee kroppaa kipeäksi kun edes kaupassa ei käynyt tai muutenkaan roskista kauempana kävelemässä. Silmissäkin tuntui pientä karheutta. 

Maanantai ja tiistai olivat jo oireettomia päiviä, mitä nyt edelleen ääni on vähän painuksissa. Keskiviikkona puhuin töissä kymmenen tuntia mikä vähän tuntui sitten eilen kurkussa mutta tänään pystyi jo normaaliäänellä kunta-alan marssilla huutelemaan Markulle jaksamista. 


Haju- ja makuaistissa on pieniä muutoksia, ruoka nyt ei muutenkaan ole pariin viikkoon maistunut, suklaa kylläkin. Pelkäsin astmaatikkona tietenkin millaiset keuhko-oireet saan mutta en sitten saanutkaan mitään. Keskittymiskyvyttömyyttä ilmeni, mutta edes sen pahempaa väsymystä ei tullut ja fyysinen toimintakyky on ihan yhtä huono kuin ennen koronaa. Eli pystyin puhuman hitaan marssimisen aikana ja marssimaan vaikka jalat on kyllä aika tohjona parin edellisen päivän seisomisesta töissä. Mutta miten ihanaa onkaan kun on jo näin normaalin näköistä elämää. Tai siis niin normaalia kuin tässä maailmantilassa ja työtaistelutilanteessa elämä voi olla. Tänään marssittiin siis Kisahallilta Narinkkatorille Palkkapäivä #2 mielenilmauksessa. Oli aika hieno fiilis kun autot ja ratikat seisoivat marssijoiden vaatiessa arvostusta ja työtä vastaavaa palkkaa. Ihmiset myös kannustivat teiden varsilla.

Nyt viikonloppuna ohjelmassa on tiskausta ja SPSS:ää ja vähän blogijuttuja ensi viikolle valmiiksi. Koska tiskit ja SPSS eivät kovin inspiroivia ole, niin toiveita ensi viikolle saa heitellä kommentteihin? Mitä kiinnostaisi lukea?

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie