Catrice Kaviar Gauche 2022

 Catricelta tulee säännöllisesti Limited Edition kokoelma nimellä Kaviar Gauhche. Se on usein sisältänyt klassisen hillittyjä nudeluomivärejä, highlightereita ja kynsilakkoja erityisen kauniisti pakattuna ja niin tänäkin vuonna. Pakkaukset ovat kultaa ja helmiäistä. Kokoelmaan kuuluu luomiväri- ja kasvopaletin lisäksi huulivoide, kimaltava fixing spray sekä pari kynsilakkasävyä ja hiusklipsi.

Luomiväripaletissa on neljä sävyä, kaksi mattaa eli perusvaalea beige ja punertavan ruskea sekä tummempi ja vaaleampi hohtava sävy. Yhden kerran testauksen perusteella pigmentti on ihan kohtalaisen hyvä. 


Kasvopaletti vähän yllättikin pigmenttisyydellään eli oli ihan hyvä, että testasin kotona rauhassa. Muuten olisi ollut näin vaaleaihoisena vähän turhan pellefiilis. Mutta ehdottomasti rauhallisemmin kokeillen käyttöön. Aika vaaleita nämä sävyt kuitenkin ovat, eli ei kovin tummaihoiselle välttämättä toimi. Molemmissa paleteissa on peilit. 

Huulikiiltomainen huulivoide on sen verran mukavan tuntuinen huulilla, että tästä saattaa olla jopa kesän lemppariksi. Jos siis keksin keinon välttää hiusten osumista huuliin ja sitten silmälaseihin ulkona tuulessa. Ei nimittäin ole tahmea, mutta kaikista ei-rutikuivista-huulituotteista siirtyy hiusten mukana juovia linsseihin. Antaa hiukan väriä ja tuntuu hyvältä huulilla.

Fixing spray on hohtava mutta ei glitterinen. Muistaa vaan sekoittaa niin hyvä tulee. 


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie