Kaapit tyhjiksi: Loppuneet 5/22

 

Jaahas, taas loppuneita. Toisaalta tänä vuonna tuntuu että loppuu tuotteita jatkuvasti, toisaalta tuntuu että mitään ei lopu. Osin varmaan sen vuoksi, että koko vuonna ei ole oikein loppunut mitään isompaa kuten shampoota tai hoitoainetta vaan on ollut paljon pieniä purkkeja. Toisaalta myös on tosi monta ikuisuuspurkinjämää, jotka eivät vaan tunnu loppuvan millään. Mutta katsotaan mitä tällä kertaa.

Yves Rocher The pomegranate concentrate shower gel on todella riittoisa ja jos oikeasti järkevästi annostelisi niin tämähän riittäisi luvatun 40 suihkukerran sijaan tuplamäärään. Toista tuoksua on pullo odottamassa.
Rituals... The Ritual of Ayerveda balancing body cream. En tiedä mitä tämän pitäisi tasapainottaa mutta hyvän oloinen vartalovoide. Riittävän paksu, imeytyi hyvin ja tuoksu oli miellyttävä.
Saman sarjan kuivaöljy sen sijaan oli todella mausteisen tuoksuinen ja kun sen yhdisti lihavaan valkoiseen naiseen, niin oli sellainen " tuntuu pullataikinalta, näyttää pullataikinalta, tuoksuu pullataikinalta -olo" Hyvä öljy ja pakkaus on ihana ja menee varmasti jatkokäyttöön mutta, tuoksu oli mulle liikaa. 
Dermosil classic karbamidipuikko on taas ajanut ohi karbamidivoiteesta ja tilasinkin tätä muutaman kappaleen lisää, Kesällä kuitenkin kantapäät on enemmän näkyvillä ja monesti iho hankautuukin enemmän kun ei ole enää paksuja sukkia suojaamassa.


Lumene Arktis yövoiteen käytin lopulta käsivoiteena kun en enää ruusufinnin takia uskaltanut käyttää muuta kuin ohuita geelimäisiä voiteita. Sitä ennen tykkäsin kyllä tästä kasvoilla talviaikaan. 
essence Hello, good stuff! kasvoöljylle kävi sama, eli siirsin kasvoilta vartalolle kun tuntui olevan liikaa iholle. 
Catrice oil-control matt fixing spray kului sekin ruusufinnin takia hyvin hitaasti. On kyllä alkoholiton mutta en tietenkään hirveän paljoa jaksanutkaan talven aikana meikkailla. Alkuun suihke ruikki ihan miten sattuu mutta alkoi sitten toimia paremmin.
The Body Shop mansikkasaippua. Tykkäsin sekä tuntumasta, että tuoksusta. Toinen tuoksu jemmassa. Tämän lisäksi loppui myös yksi kääreetön suolasaippua Onnenpussilta.


Catrice True Skin mineral loose powder. Tykkäsin tästä sävyttömästä irtopuuterista. En kuitenkaan ostanut uutta edes alekorista kun muitakin puutereita on sekä jemmassa että kaupoissa. 
essence vanilla hajuvesipuikko oli alunperin reissutyöhön ajateltu mutta käytin omaksi iloksi etätöissä. Eipä tästä ole ihmeemmin sanottavaa, vähän samaa sarjaa kuin Yves Rocherin vaniljatuoksu teini-ikäisenä.
Clinique chubby stick 06 woppin´watermelon. Chubby sticksit eivät ole lemppareitani Cliniquen huulituotteista. Käytän kyllä pois sen toisenkin jemmassa olevan mutta en ostaisi näitä lisää. Tätä yhtä sävyä chubby sticksistä vaan tulee tosi monessa Cliniquen lahjapakkauksessa.

Näytepakkausten kanssa otin oikein urakan ja tyhjensin niitä. Dermosilin näytteitä etenkin oli paljon. Osasta ei ole mitään sanottavaa, osa on ollut oikein miellyttäviä ja osa sitten vähemmän. Hyaluronihapposeerumi oli näytteessä erottunut. Käytän parhaillaan sitä tuubista ja tuubiakin saa aina ravistaa.

Oli toki hiukan riskialtista vaihdella voiteita ruusufinnin kanssa jatkuvasti mutta monella voiteella voideltiin lähinnä hilseilevää nenää kymmeniä kertoja päivässä. Pantenoli vartalovoiteesta muistelen tykänneeni.

Hiuspohjaa kuorivaa shampoota on täysikokoinen pullokin ja jösses, että on työlästä shampoota. Tässä on siis rakeita, joita et tahdo saada pitkien hiusten kanssa sinne päänahkaan millään ja sitten kun saat ne sinne, et saa niitä sieltä pois. Ei voi suositella kuin parin millin sängelle tai kaljulle.

Biothermin ja Body Shopin voiteista tykkäsin erityisesti.


Lancome ja IT-cosmeticsin voide olivat myös hyvin miellyttävän oloisia. 

Näytteiden kanssa tulee monesti viivyteltyä ja en edes tiedä mitkä näytteiden tuotteista ovat edes enää myynnissä. Tänä vuonna ei joka tapauksessa tarvitse kasvovoiteita enää ostaa.

Löytyikö omia lemppareita joukosta?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie